16 Ное 2016, 15:35
rose_92 написа:svetlozara написа:Повече се убеждавам, че жените са отмъстителни и злобни и нямат желание да бъдат истински приятелки, а винаги търсят начин да те използват, а когато не им е угодно те изоставят.
Напълно съм съгласна с теб. С теб са докато имат някаква полза от това, след това изобщо не се сещат, че съществуваш. Ето сега една от моите "приятелки" ще се жени и естествено пише, търси ме и единственото, което се коментира, е сватбата й. Не се интересува от това какво се случва около мен, нищо не ме пита. Сигурна съм, че като мине сватбата, няма изобщо да се сети за мен. Живеем близо една до друга и не се виждаме с месеци, тя винаги е много заета..Е това приятелство ли е??? За мен не съществува истинско приятелство между жени или поне аз никога не съм имала такова и не вярвам в него. Всички са използвачки и лицемерки.
16 Ное 2016, 16:02
17 Ное 2016, 02:22
17 Ное 2016, 10:24
17 Ное 2016, 14:24
17 Ное 2016, 14:41
rose_92 написа:Еми аз такива не съм срещнала до момента..Имам само една приятелка, която обаче е в друг град и съответно не можем да се виждаме, но с нея мога да споделям много повече, отколкото с тези, с които съм израснала..Имам чувството,че те ми завиждат и не ми мислят доброто, не се радвам, когато съм добре, а когато съм зле..Това момиче е различно, но пък се познаваме само от няколко години и всъщност на живо не сме се виждали, само по телефона и фейсбук комуникираме.
17 Ное 2016, 14:51
Malina написа:rose_92 написа:Еми аз такива не съм срещнала до момента..Имам само една приятелка, която обаче е в друг град и съответно не можем да се виждаме, но с нея мога да споделям много повече, отколкото с тези, с които съм израснала..Имам чувството,че те ми завиждат и не ми мислят доброто, не се радвам, когато съм добре, а когато съм зле..Това момиче е различно, но пък се познаваме само от няколко години и всъщност на живо не сме се виждали, само по телефона и фейсбук комуникираме.
Аз също имам такива приятели, може би защото вече връзката се гради, когато сме по-зрели и е по-различно. Трудно мога да си намеря приятели, които ми мислят доброто искрено и истински. А и извинявай, но за какво могат да ти завиждат, не се обиждай по никакъв начин, но ако не си ударила от лотарията, ако нямаш някакво гадже за чудо и приказ, не живееш царски в тоя матаериален свят, за кое ще ти завиждат, за хубавите очи...Направо толкова ... елементарни същества има, които наистина не знаят защо сеят омраза.
17 Ное 2016, 15:11
17 Ное 2016, 15:25
18 Ное 2016, 02:40
Malina написа:Ми явно не ти е истинска приятелка. Това мога да кажа, и аз ако съм на теб - ще страня от нея.