Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Мит ли е женското приятелство?

18 Ное 2016, 11:55

Не знам защо така при жените се получава, но при мъжете е по-различно. Онзи ден гледах "Фермата" и един момент е много показателен за мъжете и тяхното приятелство. Стоян и Михо не могат да се гледат, мразят се, но когато попитаха Михо дали би помогнал на Стоян, ако се наложи, той веднага каза да, с каквото може. При жените това няма как да стане, големи сте усойници :mrgreen: .

18 Ное 2016, 13:21

gomez123 написа:Не знам защо така при жените се получава, но при мъжете е по-различно. Онзи ден гледах "Фермата" и един момент е много показателен за мъжете и тяхното приятелство. Стоян и Михо не могат да се гледат, мразят се, но когато попитаха Михо дали би помогнал на Стоян, ако се наложи, той веднага каза да, с каквото може. При жените това няма как да стане, големи сте усойници :mrgreen: .

Аааа аз не се причислявам към усойниците. :lol: Но повечето наистина са такива..

18 Ное 2016, 13:23

Жените сме по-отмъстителни и повече браним сякаш собственото си его. Мисля, че това ни е заложено, защото ние сме тези, които трябва да браним семействата си и да успяваме да се преборим за тяхната цялост и сплотеност. Не се предаваме лесно в битки и не се вълнуваме за другите, извън семейството. Докато мъжете са малко вятър ги вее и по-скоро са склонни да помогнат. Може би също голяма и важна причина е, че жените се нараняваме повече, отколкото мъжете, което логично ни кара да бъдем по-отмъстителни.

18 Ное 2016, 15:34

Мит не мит, такива сме си. :mrgreen: За хубаво или за лошо, жените хич не сме цвете за мирисане понякога и много лошо се държим с голяма част от обркъжението си! :roll:
Не мисля, че бих могла на 10000% да разчитам на някоя жена около мен, за нещо наистина важно за мен. Винаги ще се появи някаква завист.

23 Ное 2016, 23:56

Факт е, че жените са по-интуитивни и емоционални и това нерядко им изиграва лоша шега или определя решенията и действията им. Но такива сме, имаме си и положителни черти все пак, които не са малко :mrgreen: .

Как да не си го кажеш сега!

11 Яну 2017, 17:59

Не съм привърженичка на сблъсъка жени срещу мъже, но как да не се захване човек за това нещо!? От личен и от наблюдателен опит мога да кажа, че мъжете са го доста закъсали като такива :mrgreen: . Толкова сняг наваля, затрупахме се, а нито един от нашия блок не видях да хване лопатата и да почисти пред входа. Газим до коленете, на жените ни писна и се организирахме и изчистихме, какво да правим. Иначе виж колите ги чистят, лъскат, пръскат, и снежинка да няма :lol: . Защо така бе, мъже? Докога така бе?

Re: Как да не си го кажеш сега!

11 Яну 2017, 18:36

Докогато ние се държим като мъже, дотогава ще е така...
Лично аз не деля строго работата на женска и мъжка, а на свършена и несвършена. Много мъжка работа съм свършила в живота си, но когато здрав и прав мъж си е у дома, сняг няма да рина!
Според мен при липса на инициативност от мъжка страна, дамският подход е не да заместваш любимия, а да го събудиш раничко с целувка и чаша горещо кафе и мило да го помолиш да слезе да почисти. Да се развърти като голям и силен мъж, а ти можеш да се включиш за по-фината работа :)
За такива работи се организирайте, момичета, а не да замествате мъжете си...

11 Яну 2017, 22:50

Явно трябва да се подмазваме по нашия си, женски, начин, за да се свърши работата :lol: . И аз мисля, че прекалено много ги разпуснахме в това отношение мъжете, но може ли за такива близки до мозъка неща да припомняме и подканяме?

12 Яну 2017, 09:34

Те сега гледат да не се прецакат :lol: . Пазят се да не са те само чистачите, а другите наготово да бъдат. Чакат се един друг кой ще изчисти, затова се бавят :wink: .

12 Яну 2017, 11:53

Който си е мъж на място, не чака подканяне, ами действа. И не се съобразява или чувства прекаран, ако той единствен чисти пред блока. Какво е това тарикатско и комплексарско мислене - що пък аз, а не другите?
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 41