Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
15 Яну 2017, 12:11
Да ви кажа и аз това се чудих, но в нашия блок главно има тъпанари. Миналата година купувахме гребла, да може да се чисти. Не знам домоуправителя къде ги е наврял, според мен трябва да са в чистачката, която все пак получава пари за това, да поддържа блока. Иначе за почистването, това може да се получи, ако има някаква взаимственост и пряитлство в блока, иначе не, ако са олигофрени като в нашия блок и черна дупка да се отвори пред входа, никой няма да й пусне един камък.
16 Яну 2017, 10:35
Сега блоковете като са като малки дружества и си плащат някои на служебен домоуправител, не трябва ли той да организира почистването пред блока. Като плащат такса всеки месец, това трябва да влиза според мен като услуга.
22 Яну 2017, 11:07
ramimni написа:Сега блоковете като са като малки дружества и си плащат някои на служебен домоуправител, не трябва ли той да организира почистването пред блока. Като плащат такса всеки месец, това трябва да влиза според мен като услуга.
И споре дмен домоуправителя трябва да осигури почистването, а то ми се струва, че е прехвърлил работата на касиера, а това не е логично.
23 Яну 2017, 12:08
Докато може да се прехвърли работата на някой друг, то това ще се прави и винаги някой ще трябва да свърши и това и онова, докато други се скатават. Като цяло нямаме някаква гражданска мисъл, съответно се скатаваме от всякакви ангажименти.
23 Яну 2017, 13:10
Anka написа:ramimni написа:Сега блоковете като са като малки дружества и си плащат някои на служебен домоуправител, не трябва ли той да организира почистването пред блока. Като плащат такса всеки месец, това трябва да влиза според мен като услуга.
И споре дмен домоуправителя трябва да осигури почистването, а то ми се струва, че е прехвърлил работата на касиера, а това не е логично.
И кой от фирмата, осигуряваща служебен домоуправител, ще дойде да чисти пред блока? То да не е един. На запад може и да са го измислили, но тука още си караме на "Общата собственост е ничия собственост"

.
25 Яну 2017, 12:11
Женското приятелство някога може да е много силно и специално, дори. Ако си намериш някой готин човек, с който можеш да споделяш е супер, защото само една жена много често може да разбере точно това, което искаш да кажеш и чувстваш. Но такива жени се намират трудно. Според мен трябва, хем да сте близки, хем нещо да ви разделя и прави различни, за да не се появяват ревност и други такива неща между вас.
25 Яну 2017, 14:25
Мисля, че само между жени, които са се борили за един и същ мъж, не може да има приятелство

. Другите криво-ляво се справят, кой повече, кой по-малко. Но между първите две е изключено, нищо не може да ги накара дори да минават по един и същ тротоар

.
16 Фев 2017, 15:56
BeenieGal написа:fawla написа:Ама мъжете само отъждествяват харесването на пола като п******** история...

Мне, само някой мъже отъждествяват, онези с мислене на 60+... от преди няколко века изостанали...

Мъжете не могат да признаят някоя красота, точно защото се притесняват, да не помислят, че имат друг вид щпомисли.
17 Фев 2017, 00:12
На мен не ми е проблем да кажа за една жена или за един мъж, че са красиви, нямам задни, предни или каквито и да е мисли

. Което е хубаво си е хубаво, защо трябва да си кривя душата?
17 Фев 2017, 16:43
penelopa написа:На мен не ми е проблем да кажа за една жена или за един мъж, че са красиви, нямам задни, предни или каквито и да е мисли

. Което е хубаво си е хубаво, защо трябва да си кривя душата?
При жените е различно, мъж да признае мъжка красота е невъзможно, докатоа за жените е нормално да кажат на някоя друга жена, че изглежда страхотно, мъж не може да го каже.