Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кои са най-дразнещите ЖЕНИ?

26 Мар 2018, 15:53

Жените сме лоши, когато трябва и сме добри, когато трябва. :grin: :grin:

Re: Нека се замислим!!!

27 Мар 2018, 15:06

ogi-smile написа:Ако съкратим цялото човечество до едно село със 100 житeли, запазвайки пропорционалните съотношения, как ще изглежда населението на това село?
57 азиатци
21 еевропейци
14 американци (северни и южни)
8 африканци
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ИЛИ
52 жени
48 мъже
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
98 хетеросексуални
2 хомосексуални
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ИЛИ
6 души ще владеят 59% от цялото световно богатство и всичките ще са от САЩ
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ИЛИ
80 ще имат лоши жилищни условия
70 ще бъдат неграмотни
50 ще бъдат недохранени
1 ще умре
2 ще се родят
1 ще има компютър
1 (само един) ще има висше образование
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ако погледнем света от тази гледна точка, как ли го виждате ВИЕ и ЗАЩО?

Ивъ! Математика ли бе да го опишеш!!! Мноо сложно това :)

27 Мар 2018, 15:40

Наистина голяма математика, от която не виждам никакъв смисъл, освен, че... :)) ако го смятаме (мъуже и жени по полови признаци), то с 98 хомосексуални ще има тук таме 2-3 хетеро. :lol: :lol: :lol:

27 Мар 2018, 17:18

Добре, стигнали сме до статистическа зависимост и после?
Сравнението е много интересно, и е форма на опростяване, но понякога опростяването не е никак добра техника за решаване на проблем.
За да се даде фактическо мнение за информцията трябва да се има знание за проблема?
- Какъв точно е проблема - че има бедни хора? (ок Чичо Маркс и бате Енгелс са открили решение)
- Че не сме равни? И за това решението на гореспоменатите господа не работи? ( не сме равни, защото ценностните ни системи не са и моралната структура на обществото оформя такава на отделния индивид, в който собственото материално благоденствие е по важно както от личното психическо така и от общото)

Нека сведем до подобна кратка статистическа извадка скандинавска държава (изключаем Естония).
В общество, което пази ценности от духове и хуманен тип статистиката би изглеждала МНОГО по-различно. Може би защото там са тръгнали към решението на чичкото и баткото, които вече споменахме, без да се налага то да бъде налагано със сила???

Re: Има ли за какво да завиждаме на мъжете?

03 Апр 2018, 17:32

Ами, ако имах избор, винаги бих избрала да съм жена. Не знам за какво мога да завиждам на мъжете. Скучно е да си мъж. По цел да правиш едно и също, постоянно мислиш за секс и жените не ти обръщат внимание. И накрая да нямаш избор на дрехи. Какъв живот е това?

04 Апр 2018, 16:24

Гълъбина_55 написа:Ами, ако имах избор, винаги бих избрала да съм жена. Не знам за какво мога да завиждам на мъжете. Скучно е да си мъж. По цел да правиш едно и също, постоянно мислиш за секс и жените не ти обръщат внимание. И накрая да нямаш избор на дрехи. Какъв живот е това?

хаха толкова забавно го обобщи! Бих избрала да съм мъж, защото няма как да се занимавам с домакински задължения. :mrgreen:

20 Апр 2018, 15:08

За мен най-дразнещи си тия дето се надуват и казват, че вкъщи не готвели на мъжете си. Имам две такива в обкръжението със супер самочувствие и които смятат, че да опържиш яйца на мъжа си е нещо потресаващо. :twisted:

29 Май 2018, 15:47

е.. за какво право говорим тука :) или им завиждаме на мъжете, или не им. то е до вътрешно усещане и то не само до мъже, аз не генерализирам хората уж :twisted:

30 Май 2018, 09:42

annamaria написа:За мен най-дразнещи си тия дето се надуват и казват, че вкъщи не готвели на мъжете си. Имам две такива в обкръжението със супер самочувствие и които смятат, че да опържиш яйца на мъжа си е нещо потресаващо. :twisted:

О и аз ги познавам такива, дето не могат и да си препекат филия! Не е нужно жената да е слугиня на мъжа си, ама поне малко да показва внимание към него - няма лошо. Не обичам жени с деца, които се държат като уличници. Имам такава съученичка, та ние сме вече по-близо до 40,отколкото до 20, тя прави едни предизвикателни снимки, типични за момичетата до 20-22 години. Направо ми е грозно да я гелдам, вярно, че е красива и много сексапилна, ама... айде малко на ниво де!

30 Май 2018, 15:47

Както би казал един мъж та дрънка:
Най-дразнещите жени са.. НАШИТЕ!
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 41