Похвалете продукт, магазин, фирма или се оплачете от некоректно обслужване, некачествена стока, опит за измама. Споделете мнение или открийте отзив за продукт, услуга или институция.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Винетката ми е невалидна заради сгрешен номер. Какво може да се направи в случая?

17 Яну 2020, 12:09

Чух, че работели по въпроса със грешно въведените данни. Май щяло да има възможност за корекция. Хубаво е да го направят, щото хората се объркват. На мен ми се е случвало да напиша нещо на мейла примерно, после да го проверя поне 3 пъти и като го изпратя, чак тогава да видя грешката. Ми случва се!

Re: Винетката ми е невалидна заради сгрешен номер. Какво може да се направи в случая?

20 Яну 2020, 16:06

CekoVW написа:Чух, че работели по въпроса със грешно въведените данни. Май щяло да има възможност за корекция. Хубаво е да го направят, щото хората се объркват. На мен ми се е случвало да напиша нещо на мейла примерно, после да го проверя поне 3 пъти и като го изпратя, чак тогава да видя грешката. Ми случва се!

Хич и не се надявай да стане! Те от такива балъци като мен печелят! :sad: Четох какво е казал Олег Асенов - тия дето сме объркали сме били пренебрежимо малък процент... За него може и да е така, ама за мен са си 100 лева чиста загуба! :thumbdown:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2