25 Апр 2011, 20:38
eli написа:lisa_ivanova написа:Ами аз имам разширени вени и засега ги мажа с Троксевазин .. помага ми много, облекчава ми болките .иначе да не ти се налага да ги оставяш за операция .. лоша работа.. по- добре си ги мажи да ти е мирна главата
Ако само си ги мажеш в никакъв случай няма да ти е мирна главата.Разширените вени не правят проблем в началото, но с годините стават по-големи и това увеличава риска от получаване на тромбофлебит,подуване на крайника,дори и екзема. Така че по-добре се оперирайте докато сте млади, за да ви е мирна главата на стари години
27 Апр 2011, 15:58
eli написа:Ако само си ги мажеш в никакъв случай няма да ти е мирна главата.Разширените вени не правят проблем в началото, но с годините стават по-големи и това увеличава риска от получаване на тромбофлебит,подуване на крайника,дори и екзема. Така че по-добре се оперирайте докато сте млади, за да ви е мирна главата на стари години
27 Апр 2011, 16:02
georgia написа:eli написа:Ако само си ги мажеш в никакъв случай няма да ти е мирна главата.Разширените вени не правят проблем в началото, но с годините стават по-големи и това увеличава риска от получаване на тромбофлебит,подуване на крайника,дори и екзема. Така че по-добре се оперирайте докато сте млади, за да ви е мирна главата на стари години
Имам позната, която си оперира вените на единия крак в Токуда и е много доволна.Без белези и болка, но е доста скъпо - към 2, 3 хиляди
01 Юни 2011, 10:15
02 Юни 2011, 11:34
22 Юни 2011, 13:23
23 Юни 2011, 18:55
Stella_Artois написа:Кога вече може да се говори за операции на разширени вени? Ако майка ми страда от такова заболяване това автоматично означава ли, че аз също ще страдам?
05 Юли 2011, 22:06
26 Авг 2011, 14:11
Evy написа:Аз имам разширени вени от няколко години,използвам основно кремове и гелове с Див кестен,определено ми помага.Предлага ли са ми операции и какви ли не лекарски търговски трикове.Разширените вени са за цял живот и каквито и обещания да дават лекарите,искат само да ти вземат парите.Затова предпочитам добрите изпитани стари рецепти и една от тях,която наистина облекчава и работи е крем,или гел с Див кестен.В момента използвам Венонорм-масжен гел,в който има екстракт от Дие кестен,искрено го препоръчвам.
08 Сеп 2011, 11:19