Похвалете продукт, магазин, фирма или се оплачете от некоректно обслужване, некачествена стока, опит за измама. Споделете мнение или открийте отзив за продукт, услуга или институция.
Правила на форума
Добави отговор

Потърпевши от М. Д. на д-р К.

26 Яну 2025, 16:45

Уважаеми настоящи и бъдещи потърпевши от М. Д., споделям с Вас едно изстрадано мнение с надежда да Ви бъде от полза!
Прибегнахме до услугите на клиниката, тъй-като имаха славата на добра клиника. Оказа се, че тази слава е от преди около 15 години и за съжаление добрите зъболекари отдавна са избягали от д-р К.
В днешно време обаче установихме, че предлаганите услуги са необосновано скъпи спрямо лошото изпълнение и се извършват от посредствени и некомпетентни, но с големи претенции стоматолози.
Служителите са сервилни, докато ви вземат парите, след което започват да ви разиграват и да отменят часове в последния момент, според това как на тях им е удобно. Нещо повече, обаждайки се за да запиша час, заради неудобна коронка, с която ме измъчваха около 4 месеца, секретарката Н. Й. си позволи да ме пита "Какво има пак?" Би трябвало д-р К. да обясни на служителите си кой им изкарва заплатите.
Усещането е, че се упражняват върху вас аматьори. Когато отидохме при д-р К. за да да види зле свършената от д-р Д. работа, същия си позволи да държи тон на съпругата ми и нагло опита да прехвърли отговорността върху нея. Резултата от некадърността им доведе до развити импланти и разклатени зъби, вследствие на лошо направена захапка, заради която често съпругата ми си прехапва езика в основата. Въпреки 10 годишната гаранция по договор и очевидно лошото изпълнение, К. отказа да върне парите, а предложи да продължат да се упражняват със зъбите на съпругата ми.
Уважаеми настоящи и бъдещи потърпевши, както се досещате тези оценки се основават на факти, а не на емоция. Така,че мислете преди да опрете до услугите на М. Д.

Re: Потърпевши от М. Д. на д-р К.

26 Яну 2025, 19:14

Господин Георгиев, не можем да бъдем страна в спора ви с доктор К.
Съветваме ви да отправите сигнал в БЛС, РЗИ и съответните институции, където проблемите ви могат да намерят правилното решение.

Re: Потърпевши от М. Д. на д-р К.

27 Яну 2025, 21:39

Това е новата практика и на стоматолози в Казанлък и на лекуващи доктори, дори сестрата на доктора има претенции кой да бъде лекуван. Отлагаха ми с месеци час и отидох на следващата година да ги пробвам те пък ми записаха защото така и така щяла да излиза в майчинство, не че нещо просто град Казанлък вече се състои от уродлив слой властимащи които изявяват претенци и искат да налагат ораничения нищо че са дошли от далечна си ... 50 лв преглед и нямат пари да ти се обадят в отговор морал ли имат или нюх за келепир. Лекуващите са ми записвали часове и по възможност направо се преместиха в други градове, или просто оставяха в този ден и час асистентите си сами а доктора отсъства, прилсга се и новост лечение по телефона от личния,нищо те са недостежими и нищо не ги лови дори болести
Добави отговор
Отиди на страница: