Направо как ги усещам нещата: ако някога ми се случи (макар, че сегашната ми приятелка си е ок и не ми се ще да я сменям

Andrey написа:Ами някой като е толкова ограничен да не може да приеме чуждо дете ... то е ясно, че всеки изпитва по-голяма обич към собственото, но не всичко са имоти и имане. Тъй че не виждам къв може да проблемът.
silver933 написа:Andrey написа:Ами някой като е толкова ограничен да не може да приеме чуждо дете ... то е ясно, че всеки изпитва по-голяма обич към собственото, но не всичко са имоти и имане. Тъй че не виждам къв може да проблемът.
В началото се приема, ама с времето си мисля, че няма да става по-добре, а появи ли се собствено дете то първото (чуждото) винаги ще си остане такова.
fairy написа:Не приемеш ли детето, връзката с жената/мъжа е обречена. Ако пък детето не те приеме, съвсем!
klara написа:Не знам защо хората от по-старото поколение като чуят, че синът им или дъщеря им са се хванали с такъв човек, откачат. Майката на един познат чак го заплаши да го лиши от наследство! Не го проумявам. Вместо да се радваш, че детето ти е щастливо и е намерило начин да се чувства добре, ти му вгорчаваш отсякъде живота!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта