Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
17 Сеп 2017, 10:08
vanusha написа:Според мен малко се преувеличава с тея презервативи и истерията покрай тях. Ако човекът е здрав, от бременност може да се пазите и с прекъсването на половия акт, успеха е гарантиран, аз цял живот така се предпазвам.
Не е точно така, презерватива е задължителен, когато няма семейство и сериозни намерения! Д ане говорим, че хора от години заедно, ползват презерватив, ама като го няма него и пак се забременяват ей така..
18 Сеп 2017, 12:59
Като мине време и връзката е много време заедно, може да се приеме някой риск да се прави секс без презерватив. Но ако връзката е скорошна, бих била по-внимателна. Ама не бих се съгласила на дамски вариант. Значи, всичкия зор е на жените, ние ходим по лекари, преживяваме какви ли не глупости.., а той трябва да си сложи един презерватив и го мързяло, айде бе...
24 Окт 2017, 20:17
Прекъсването на половия акт е доста "проверен" метод и има голям процент шанс да се предпазим от бременност, освен ако не последва втори контакт, без необходимото измиване. Но!!!!!! не е 1000% сигурно, така че освен, ако не знаем, че не ни пречи бебенцето, добре е да не се захващаме!
Повече ме притесняват инфекциите, лятото лекувах вагинална инфекция и направо ми призля, неразположения, парене, някакъв вагинит, абе ужас, по-добре да се пази човек.
26 Окт 2017, 10:55
Винаги ми е било странно как може някой да отказва да ползва презерватив? За мен това е индикация, че той е вършал и на други места без предпазни средства, а аз не искам болестите на другите по себе си. Никога не бих мислила за други варианти, бих казала, че варианта е такъв и точка.
03 Ное 2017, 11:43
Не че нямам опит с презервативите, ама винаги купувам Дурекс,иска ми се да пробвам и други марки. Чувал съм добри отзиви за Спортекс, но ако имате какво да препоръчате ще се радвам да кажете.

И изобщо, ако имате някои други забележки и препоръки ще се радвам да ги чуя.
03 Ное 2017, 12:49
Да ти кажа вземам Dureх за децата.

(как звучи само, но държа да съм сигурен, че има презервативи у нас, а те вече се научиха и сами си казват, че имат нужда от нови, че и сами си поръчват).ето тея вземаме най-често:
https://apteka.framar.bg/30001911/%D0%B ... %B1%D1%80- Аз използвам понякога, при по-нестандартен секс тея:
https://apteka.framar.bg/30063276/%D0%B ... xplosion-3
03 Ное 2017, 13:50
Използвам най-обикновени презервативи взети от аптеката.Дори не знам дали имат някаква марка, вземам по около 20 броя.
03 Ное 2017, 13:59
Обикновни съм ползвала и аз, никакви проблеми. На Дурекс съм вземала няколко пъти, не намирам голяма разлика.
05 Ное 2017, 12:12
Локуме, и аз ползвам супер тънките, мъжете ги предпочитат, по-голямо удоволствие изпитват. За мен е едно и също, в началото се усеща разлика, че изобщо има презерватив, но после е все едно, поне за мен. Мъжете да му мислят.
05 Ное 2017, 14:26
Кой, какво харесва.