Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: От коя марка презервативи сте доволни?

06 Ное 2017, 11:18

skameykin22 написа:Кой, какво харесва.

да, де това се опитваме да разберем. :lol:
Аз харесвам и тези One touch. Макар че да си призная, не усещам голяма разлика, дори е малко странно, но има предимство да се ползват презервативи понякога. :mrgreen: По-чисто е, най-малкото.

06 Ное 2017, 13:05

Спортекс, уан тъч, дурекс, нямам значение,досега не съм имала проблем, нито ми се е късал презерватив. Понякога ползвам, друг път не, имам партньор от 3 години сме заедно и вече правим секс и без предпазни средства. Но друг път решаваме, че искаме да удължим удоволствието и ползваме.

Re: Използвате ли презервативи или се доверявате на партньора си

08 Ное 2017, 11:35

И за мен бременността не е такъв голям фактор, както болестите, които се пренасят. Дори и, колкото и грозно да звучи, един аборт решава по-лесно проблема, от 10 месечно лечение, примерно, което може да доведе до стерилитет. Затова пък хората са го измислили - имаш си презервативи, да се предпазиш, имаш си хапчета ескапел, ако случайно се скъса презерватива, когато не трбява.

17 Ное 2017, 12:22

Няма лоши, някои просто са по-плътни или са на известна марка, което ги прави по-скъпи. Така и с тоя дурекс. :) Важното е изобщо да има презервативи и те да се използват без значение какви са точно, особено за младите това е закон

18 Ное 2017, 14:55

Не избирам марки, вземам каквото ми дойде на ума, всяка една марка мисля, че е окей.

20 Ное 2017, 13:34

kikimoraa написа:Не избирам марки, вземам каквото ми дойде на ума, всяка една марка мисля, че е окей.

:+1: Склонна съм да вярвам, че всички са достатъчно добре тествани, не виждам какво им е толкова хубавото на някои марки, освен ако не са оребрени или даимат друго специфично Нещо по тях, всички са еднакви.

Re: Използвате ли презервативи или се доверявате на партньора си

28 Ное 2017, 12:23

Доверяването на партньора може да се случи в една дългогодишна връзка, между хора, за които раждането на дете,не би било проблем. Иначе е доста опасно, не само заради болестите, а може да се роди едно нежелано детенце, което да бъде в тежест и на двамата родители, вместо да им носи обич. А и сега са толкова достъпни презервативите, че няма причина да не се купуват.

07 Дек 2017, 11:35

Вземам си от Лидл някакви, които са супер евтини, 12 броя за 3-4 лева. Много ми харесват, не съм имал никакви проблеми с тях.

Re: Трябва ли да сменям презерватива при орален и анален секс?

09 Яну 2018, 12:38

По принцип при анален секс презерватива трябва да се сменя, а ако не се ползва да се мине през банята, доста инфекции могат да се докарат иначе.

Re: Трябва ли да сменям презерватива при орален и анален секс?

09 Фев 2018, 15:06

Въвпрос на елементарна хигиена, малко му трябва на човек да си смени презерватива! не забравяйте, че това, което не искате вие да ви се случва на вас, не би трябвало да се случва на другите.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 21, 22, 23, 24, 25