Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Незащитен орален секс

14 Юли 2018, 13:24

Здравейте интересува ме при незащитен орален секс за жена с кървящи венци какъв е риска и след колко време е най добре да се изследва

Re: Използвате ли презервативи или се доверявате на партньора си

08 Фев 2019, 16:51

Доверявам му се, но ние живеем заедно и сме обсъждали въпроса за дете. Дори и да забременея, и двамата принципно сме готови да имаме дете :)

Re: Как да разбера, че си купувам правилен размер презервативи?

20 Май 2019, 11:49

Всичко е на принципа "проба-грешка". Взимаш 2-3 от различните размери и така става ясно. :wink:

02 Авг 2019, 09:20

Толкова отдавна сме заедно, че определено си имаме доверие. То не е само в забременяването въпросът, а и в болестите. Ако двойката е сериозна, няма смисъл да се разваля удоволствието.

07 Авг 2019, 16:27

Любомира написа:Толкова отдавна сме заедно, че определено си имаме доверие. То не е само в забременяването въпросът, а и в болестите. Ако двойката е сериозна, няма смисъл да се разваля удоволствието.

С първият ми мъж си мислех, че сме сериозна двойка, и дете имаме, ама това не му пречеше да хойка и да ме зарази. Съветвам ви освен да използвате презервативи, да ходите и редовно на гинеколог. Ако се разчиташе на доверие...

08 Авг 2019, 09:12

Ходенето на гинеколог си е ясно. Но за доверието и аз мисля като Любомира. Пък то че няма 100% гаранция за нищо, няма. Ама презервативи не ползваме.

12 Авг 2019, 16:24

Ако си с един човек от 20 години за какви презервативи да говорим…

01 Окт 2019, 17:42

radipetrova написа:Ако си с един човек от 20 години за какви презервативи да говорим…

Според ме вие сте най-опасни... :)

Re: Приятелят ми отказва да ползва презерватив, да пробваме ли с дамския вариант?

27 Май 2020, 11:47

За първи път чувам за такъв дамски презерватив.Откъде бих могла да си го закупя ?

Re: Приятелят ми отказва да ползва презерватив, да пробваме ли с дамския вариант?

16 Авг 2020, 08:12

Госпойце, като те е страх от вълци няма да ходиш в гората. Купи си вибратор и карай с него. Болести можеш да хванеш и без да правиш секс. ДАЙ МУ МА НЕ ГО МЪЧИ!
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 21, 22, 23, 24, 25