Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
07 Дек 2016, 01:40
За ученето никога не е късно - няма значение на колко години си! Естествено с възрастта паметта ни отслабва и ни е необходимо повече време, за да запомним нещата, но не е невъзможно все пак. Ако си упорита и полагаш достатъчно усилия ще успееш.

Аз си уча редовно - след всеки урок имаме тест и домашни, но ако не преговарям нещата от предните нива, просто се забравят като не ги използваш..Трябва непрекъснато да четеш нещо, да пишеш, да повтаряш думите иначе усилията ти ще отидат на вятъра.
10 Мар 2017, 16:33
И моя цел е тази година да науча език, преди знаех немски, уж де, сега положението е страшно, иска ми се да се науча пак, винаги е полезно да знаеш език. :)
27 Апр 2017, 09:39
Уж има някои трикове, с които по-лесно се учи език. На мен лично не ми куцат граматическите знания, колкото думите. Е тях не знам как да науча, освен с използването и повтарянето им постоянно, по какъв друг начин може да се научат?
08 Юни 2017, 15:31
Аз сега започнах да уча език, доста ми куца английския, а той е език, който е задължителен. Предпочитам да уча засилено чужд език сега, докато все още имам време, с деца ще е по-трудно предполагам.
09 Юни 2017, 10:50
На мен ми е било много трудно да се науча на чужд език, ей така с учене. Научих се чак когато заминах да живея извън Бг, до тогава почти невъзможно ми беше да науча непознат език.
01 Авг 2017, 10:56
Някой пробвал ли е тези онлайн обучения, които пускат, дори накрая дават сертификат? Имаше скоро оферта в грабо и много се чудих дали е добър и удачен вариант да се научи език или е невъзможно?
01 Авг 2017, 15:02
Да,м аз съм пробвала такъв онлайн курс, трябва обаче да се полага внимание и старание, иначе са грешно похарчени пари.. със старание всеки език се учи. Добре е, че ти дават степенувани занимание, а не е смаа да се мъчиш какво да започнеш.