Чирпан: новини, събития, управление

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Покана за благотворителен концерт

Мнениеот Лош Холестерол 007 » 26 Сеп 2019, 10:03

Мики Маус написа:Това са хубави неща. Благотворителност трябва да има. Дано само парите да отиват по предназначение...

Ами по принцип парите, събрани от благотворителни кампании, се отчитат публично. Фондациите и организациите, които ги провеждат, би трябвало да публикуват някъде отчет за изразходването им.
Аватар
Лош Холестерол 007

Re: ЧИРПАН: ЯВОРОВИ ЯНУАРСКИ ДНИ 2013

Мнениеот lyuta_chushka95 » 14 Ное 2019, 20:11

iriny написа:Ходили ли сте на Яворовите януарски дни в Чирпан? Ако не сте - заслужава си. Атмосферата е неописуема и духът на Яворов витае навсякъде в малкия град. Празниците са няколко дни с различни прояви и може да си изберете някой от тях, ако не може да присъствате на всички.

Аз не съм ходила на Яворовите празници в Чирпан, но мои колеги са били и са силно впечатлени. Догодина живот и здраве може да се организирам и да отида... :+1:
Аватар
lyuta_chushka95

Re: Чирпан: Кичка Петкова една година кмет на община Чирпан

Мнениеот petyo62 » 17 Ное 2019, 18:46

Мики Маус написа:Община Чирпан отдавна е във финансов и икономически колапс. Няма нито работещи предприятия, нито външни инвестиции, нито пари за каквото и да било. Кичка Петкова е кмет вече втори мандат, може да я изберат и за трети... Нищо лично, но до кога Чирпан ще е в това положение? И може ли някой изобщо да го промени? Какво мислят чирпанлии по въпроса?

До кога Чирпан ще е в това положение не е ясно, а може ли някой да го промени - предстои да видим. Новият кмет е Ивайло Крачолов. Има опит като заместник-кмет два мандата, коалицията, която го издигна е съставена от доста силни партии... Освен да му пожелаем успех и да му дадем време... Както се казва: Времето ще покаже дали изборът е бил добър.
petyo62

Re: Чирпан: Кичка Петкова една година кмет на община Чирпан

Мнениеот Тео Чирпанлийски » 17 Ное 2019, 19:08

Избягах от Чирпан преди 1 година и съм щастлив от това. Връщам се понякога и сърцето ми плаче. Унищожиха едно прекрасно градче.
Тео Чирпанлийски

Re: Откриват Национален център за младежта в село Оряхово

Мнениеот Мики Маус » 19 Ное 2019, 20:25

Информация за летните школи можеш да откриеш на сайта на Фондация „Миню Балкански“. За 2020 г. все още няма дати.
Аватар
Мики Маус

Re: Фестивал „Вино и Любов” ще зарадва чирпанлии

Мнениеот tano » 13 Фев 2020, 12:00

Тази година май фестивалът няма да се състои... Липсва в културния календар за февруари...
tano

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси