Стилизиращи продукти за коса - търся мнение

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

Re: Стилизиращи продукти за коса

Мнениеот mimeto » 30 Май 2012, 19:05

Единствения продукт за коса, с който горе-долу си оформям прическата са кристалите за коса. Лакове, пяни и гелове отдавна съм престанала да купувам, защото с годините установих, че това е моят продукт. Слагам единствено по върховете на косата, след като се изкъпя или просто да оформя кичурите преди да изляза от вкъщи. Не съм имала проблем с нацъфтели и накъсани краища. Косата ми не се омазнява от тях, а напротив - става много лъскава и мека /ама не от мазнота :mrgreen: /. Другите стилизиращи продукти прекалено много изтощават, а и моята коса не им се подчинява :lol: Пяната нищо не прави, а напръскана с лак косата изглежда много изкуствено...
mimeto

Мнениеот teddy » 20 Юни 2012, 11:09

И аз не използвам кой знае какви стилизиращи продукти, тъй като съм с дълга коса, която е леееко начупена тук-там. Използвам изправящия серум на PHYTO, който се нанася на суха коса и е без изплакване след това. Имам и кристали за коса, но за мен те не са стилизиращ продукт, а и омазняват косата :roll:

Phyto-serum-izpraviane.jpg
Phyto-serum-izpraviane.jpg (30.24 KiB) Прегледано 406 пъти
teddy

Мнениеот mimeto » 22 Юни 2012, 17:02

teddy написа:И аз не използвам кой знае какви стилизиращи продукти, тъй като съм с дълга коса, която е леееко начупена тук-там. Използвам изправящия серум на PHYTO, който се нанася на суха коса и е без изплакване след това. Имам и кристали за коса, но за мен те не са стилизиращ продукт, а и омазняват косата :roll:

Phyto-serum-izpraviane.jpg

А след като се нанесеш серума, използваш ли преса за изправяне на косата или сешоар, защото само с него ми е малко чудно как ще се изправи :roll:
mimeto

Мнениеот beautymaniac » 15 Ное 2012, 13:25

И аз събирам мнения и препоръки за добри стилизиращи продукти при използване на преса. Препоръчаха ми марката Тиджи, но искам да чуя и още мнения.
beautymaniac

Мнениеот the princess » 16 Ное 2012, 11:49

beautymaniac написа:И аз събирам мнения и препоръки за добри стилизиращи продукти при използване на преса. Препоръчаха ми марката Тиджи, но искам да чуя и още мнения.

Не съм я чувала тази марка, но аз съм доволна от Лореал. Има един крем за коса с изглаждащ ефект, мажеш косата когато е мокра после сушиш и изправяш. Не омазнява!
the princess

Мнениеот beautymaniac » 16 Ное 2012, 14:34

Трябва да го потърся. Аз също харесвам Л'Ореал и използвам продуктите им от Професионалната серия. А точното име на този крем можеш ли да ми напишеш :D
beautymaniac

Предишна

Назад към Козметика