sanya написа:Използвам един стилизиращ мус на MED+, който е с копринени протеини и подхранва косата, като едновременно с това я предпазва от вредните слънчеви лъчи, тъй като е с UV-филтър. Перфектен е за лятото и въобще не утежнява косата.
aninka написа:sanya написа:Използвам един стилизиращ мус на MED+, който е с копринени протеини и подхранва косата, като едновременно с това я предпазва от вредните слънчеви лъчи, тъй като е с UV-филтър. Перфектен е за лятото и въобще не утежнява косата.
А откъде да си го купя? Така или иначе искам да си купя слънцезащитен продукт за косата, а всеки ден оформям прическа, така че направо ще ги съчетая. И да те питам добре ли фиксира, защото обикновено комбинираните продукти не ми харесват особено?
eleonora написа:Аз използвам единствено кристали за коса, които поставям главно по връхчетата, за да оформя прическата. То прическа е много силно казано, защото косата ми е права, но все пак си я пооформям преди да излязаКупувам си кристалите на Евелон - хем косата ми по-малко цъфти, хем и ми предпазва цвета на боята
Съдържа олио от арган, което също защитава косата от вредните слънчеви фактори.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта