Стилизиращи продукти за коса - търся мнение

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

Стилизиращи продукти за коса - търся мнение

Мнениеот nikita » 19 Апр 2012, 16:38

Момичета, какви стилизиращи продукти за коса използвате? Аз до момента съм си купувала единствено пяна за коса, но вече искам да я сменя и ще се радвам да прочета вашите мнения, за да знам към какво да се насоча :)
nikita

Re: Стилизиращи продукти за коса

Мнениеот bobito » 20 Апр 2012, 08:50

Гледам да не използвам много стилизиращи продукти, особено такива, които съдържат силикон, защото се наслояват върху косата и кожата на скалпа и им пречат да дишат, което пък от своя страна води до косопад :? Лак за коса не използвам, а най-често си слагам кристали за коса и то само по връхчетата. Доволна съм от тези на SEMI DI LINO, които са с ленено семе и хем са против цъфтеж на косата, хем и запазват цвета.
bobito

Мнениеот ceciii » 20 Апр 2012, 10:32

Иползвам черната пяна на Тафт, а лак в много редки случаи - също на Тафт, но розовия :) Не ми харесва това, че косата ми по-бързо се омазнява, но това надали може да се избегне. Използвали ли сте стилизиращи продукти, които не утежняват и не омазняват косата?
ceciii

Мнениеот sanya » 20 Апр 2012, 12:19

Използвам един стилизиращ мус на MED+, който е с копринени протеини и подхранва косата, като едновременно с това я предпазва от вредните слънчеви лъчи, тъй като е с UV-филтър. Перфектен е за лятото и въобще не утежнява косата.
sanya

Мнениеот aninka » 20 Апр 2012, 16:02

sanya написа:Използвам един стилизиращ мус на MED+, който е с копринени протеини и подхранва косата, като едновременно с това я предпазва от вредните слънчеви лъчи, тъй като е с UV-филтър. Перфектен е за лятото и въобще не утежнява косата.

А откъде да си го купя? Така или иначе искам да си купя слънцезащитен продукт за косата, а всеки ден оформям прическа, така че направо ще ги съчетая. И да те питам добре ли фиксира, защото обикновено комбинираните продукти не ми харесват особено?
aninka

Мнениеот Камелия » 21 Апр 2012, 16:41

От всички стилизиращи продукти, които съм ползвала най-съм доволна от продуктите на Гарние, нито сплескват косата, нито косата става на клечки. Ухаят прекрасно и щадят косъма!
Камелия

Мнениеот roshlata » 03 Май 2012, 09:31

По принцип не съм привърженик на стилизиращите продукти, защото изтощават косата, но откакто открих тези на PHYTO, спокойно си ги използвам :) Използвам лака за коса с копринени протеини, който е за увредена коса - точно като моята. Не утежнява косата и не стои като захаросана, а и я подхранва.

phyto-lak.jpg
phyto-lak.jpg (48.54 KiB) Прегледано 1173 пъти
roshlata

Мнениеот eleonora » 09 Май 2012, 14:43

aninka написа:
sanya написа:Използвам един стилизиращ мус на MED+, който е с копринени протеини и подхранва косата, като едновременно с това я предпазва от вредните слънчеви лъчи, тъй като е с UV-филтър. Перфектен е за лятото и въобще не утежнява косата.

А откъде да си го купя? Така или иначе искам да си купя слънцезащитен продукт за косата, а всеки ден оформям прическа, така че направо ще ги съчетая. И да те питам добре ли фиксира, защото обикновено комбинираните продукти не ми харесват особено?

От аптека или дрогерия ;)
Аз използвам единствено кристали за коса, които поставям главно по връхчетата, за да оформя прическата. То прическа е много силно казано, защото косата ми е права, но все пак си я пооформям преди да изляза :mrgreen: Купувам си кристалите на Евелон - хем косата ми по-малко цъфти, хем и ми предпазва цвета на боята :) Съдържа олио от арган, което също защитава косата от вредните слънчеви фактори.
eleonora

Мнениеот elena » 21 Май 2012, 12:12

eleonora написа:Аз използвам единствено кристали за коса, които поставям главно по връхчетата, за да оформя прическата. То прическа е много силно казано, защото косата ми е права, но все пак си я пооформям преди да изляза :mrgreen: Купувам си кристалите на Евелон - хем косата ми по-малко цъфти, хем и ми предпазва цвета на боята :) Съдържа олио от арган, което също защитава косата от вредните слънчеви фактори.

А кристалите не омазняват ли косата :roll: Аз използвам стилизиращите продукти за коса на Loreal studio, най-доволна останах от тях и вече трудно експериментирам с други марки. В момента използвам пяната за обем, която е обогатена с витамини и протеини, и тайничко се надявам да не изтощава толкова косата :roll:
elena

Мнениеот Снежана » 21 Май 2012, 15:52

Да ви кажа до сега съм използвала само стилизиращи продукти на Лореал, Гарние, Вела, но от скоро открих един лак за коса с неизвестна марка, но пък за сметка на това много траен и щадящ косата.
Снежана

Следваща

Назад към Козметика