За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
19 Апр 2012, 16:38
Момичета, какви стилизиращи продукти за коса използвате? Аз до момента съм си купувала единствено пяна за коса, но вече искам да я сменя и ще се радвам да прочета вашите мнения, за да знам към какво да се насоча
20 Апр 2012, 08:50
Гледам да не използвам много стилизиращи продукти, особено такива, които съдържат силикон, защото се наслояват върху косата и кожата на скалпа и им пречат да дишат, което пък от своя страна води до косопад

Лак за коса не използвам, а най-често си слагам кристали за коса и то само по връхчетата. Доволна съм от тези на SEMI DI LINO, които са с ленено семе и хем са против цъфтеж на косата, хем и запазват цвета.
20 Апр 2012, 10:32
Иползвам черната пяна на Тафт, а лак в много редки случаи - също на Тафт, но розовия

Не ми харесва това, че косата ми по-бързо се омазнява, но това надали може да се избегне. Използвали ли сте стилизиращи продукти, които не утежняват и не омазняват косата?
20 Апр 2012, 12:19
Използвам един стилизиращ мус на MED+, който е с копринени протеини и подхранва косата, като едновременно с това я предпазва от вредните слънчеви лъчи, тъй като е с UV-филтър. Перфектен е за лятото и въобще не утежнява косата.
20 Апр 2012, 16:02
sanya написа:Използвам един стилизиращ мус на MED+, който е с копринени протеини и подхранва косата, като едновременно с това я предпазва от вредните слънчеви лъчи, тъй като е с UV-филтър. Перфектен е за лятото и въобще не утежнява косата.
А откъде да си го купя? Така или иначе искам да си купя слънцезащитен продукт за косата, а всеки ден оформям прическа, така че направо ще ги съчетая. И да те питам добре ли фиксира, защото обикновено комбинираните продукти не ми харесват особено?
21 Апр 2012, 16:41
От всички стилизиращи продукти, които съм ползвала най-съм доволна от продуктите на Гарние, нито сплескват косата, нито косата става на клечки. Ухаят прекрасно и щадят косъма!
03 Май 2012, 09:31
По принцип не съм привърженик на стилизиращите продукти, защото изтощават косата, но откакто открих тези на PHYTO, спокойно си ги използвам

Използвам лака за коса с копринени протеини, който е за увредена коса - точно като моята. Не утежнява косата и не стои като захаросана, а и я подхранва.

- phyto-lak.jpg (48.54 KiB) Прегледано 1174 пъти
09 Май 2012, 14:43
aninka написа:sanya написа:Използвам един стилизиращ мус на MED+, който е с копринени протеини и подхранва косата, като едновременно с това я предпазва от вредните слънчеви лъчи, тъй като е с UV-филтър. Перфектен е за лятото и въобще не утежнява косата.
А откъде да си го купя? Така или иначе искам да си купя слънцезащитен продукт за косата, а всеки ден оформям прическа, така че направо ще ги съчетая. И да те питам добре ли фиксира, защото обикновено комбинираните продукти не ми харесват особено?
От аптека или дрогерия
Аз използвам единствено кристали за коса, които поставям главно по връхчетата, за да оформя прическата. То прическа е много силно казано, защото косата ми е права, но все пак си я пооформям преди да изляза

Купувам си кристалите на Евелон - хем косата ми по-малко цъфти, хем и ми предпазва цвета на боята

Съдържа олио от арган, което също защитава косата от вредните слънчеви фактори.
21 Май 2012, 12:12
eleonora написа:Аз използвам единствено кристали за коса, които поставям главно по връхчетата, за да оформя прическата. То прическа е много силно казано, защото косата ми е права, но все пак си я пооформям преди да изляза

Купувам си кристалите на Евелон - хем косата ми по-малко цъфти, хем и ми предпазва цвета на боята

Съдържа олио от арган, което също защитава косата от вредните слънчеви фактори.
А кристалите не омазняват ли косата

Аз използвам стилизиращите продукти за коса на
Loreal studio, най-доволна останах от тях и вече трудно експериментирам с други марки. В момента използвам пяната за обем, която е обогатена с витамини и протеини, и тайничко се надявам да не изтощава толкова косата
21 Май 2012, 15:52
Да ви кажа до сега съм използвала само стилизиращи продукти на Лореал, Гарние, Вела, но от скоро открих един лак за коса с неизвестна марка, но пък за сметка на това много траен и щадящ косата.