Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
27 Авг 2019, 15:56
Ами да, то хубавите концерти са предимно в София, в НДК или Арена Армеец. Тук-там и по някой в Пловдив. Крайно време е да се помисли и за Стара Загора. Нали уж сме "Центърът на Вселената"?! Регионът избухна с един "Мидалидаре рок фест" в Могилово преди 2 години и туй беше...
27 Авг 2019, 16:28
Някой знае ли дали тази година ще се провежда Sofia Design Week? За Design WeekEnd 2019 в Пловдив успях да намеря информация в нета, но за софийското събитие нищо не откривам.
28 Авг 2019, 10:47
Подкрепям всяка инициатива, свързана с тази коварна болест - рака на гърдата! За нея трябва да се говори и разяснява постоянно. Много жени разбират за това твърде късно. Според мен е необходимо по-често да се провеждат кампании за безплатни прегледи с цел ранното откриване на заболяването.
28 Авг 2019, 12:05
Винаги съм се питал защо по големите празници като Коледа и Великден се сещаме за благотворителност и започваме всякакви кампании в помощ на нуждаещите се. През останалото време от годината тези хора по-малко ли се нуждаят от грижи и внимание? Или ние сме свикнали да откупваме греховете си по времето на големите християнски празници с по някоя добра постъпка и някоя запалена свещичка в църквата?
28 Авг 2019, 12:23
Не съм гледал точно това представление на „Ричард III” в интерпретация от Теди Москов. Интересно ми е как Шекспир би могъл да се представи като балкански колаж или "Шекспир чорба"?!
28 Авг 2019, 14:41
Формация Булгара са наистина уникални. Гледала съм ги на живо в София. Но през последните години не съм чувала нищо за тях. Някой знае ли дали продължават да свирят и къде са им участията?
29 Авг 2019, 09:21
Много е готина тая Нели Рангелова. Страшна мацка, макар и да е на 60 години! И голяма певица. Старата генерация грешка няма!
29 Авг 2019, 11:55
Тази книга си заслужава да се прочете. Интересна анотация. Някой може ли да сподели впечатления?
29 Авг 2019, 15:47
Christopher Ward Norman - голям пич! И с групата "Смоуки" преди и като соло певец след това все още си остава сред най-добрите!
29 Авг 2019, 15:59
Ами какво да кажа? Лили Иванова е голяма!