Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Аз си зная, че съм податлив на слънчеви изгаряния и без да ми казват. Ставам червен като рак! Затова на плажа си пия бирата под чадъра. Който иска - да се пържи на слънцето!
Ами много хубаво. Представяме различни породи български селскостопански животни... Похвално! Сам дето на българското селско стопанство му разказаха играта! И в момента продължават...
"България приветства стремежа на Молдова за присъединяване към Европейския съюз и е готова да помогне със своя опит..." Ни моааа! С тоя огромен опит, как няма да помогнем! Най-вече в присвояването, оп грешка! - с усвояването на европейски средства!
Зоополицията вече съществува повече от година и половина. Обаче не съм убеден в тяхната ефективност. Почти всекидневно ставаме свидетели на насилие над животни. Зоополицаите само на сигнали ли реагират? Нали имат и патрулни коли? Някой да ги е виждал в действие?
"В американското списание"Варайъти""София Филм Фест" често се споменава наравно с Кан и Венеция." Верно ли, бе?! Ей т`ва не го знаех! То сигурно само в т`ва списание се споменава заедно с Кан и Венеция.
Интересното е, че на такива срещи винаги се поставят едни страхотни цели за развитие и благоденствие, а после се обясняват "обективните причини", поради които не са били изпълнени. Всички сме чували крилатата фраза: „Пътят към ада е покрит с добри намерения“...