Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
17 Сеп 2019, 13:32
Тия екстремни спортове не са ли малко опасни за здравето? Предпочитам да си спортувам по-кротко. Чак от толкова адреналин нямам нужда!
17 Сеп 2019, 14:50
iriny написа:Тия екстремни спортове не са ли малко опасни за здравето? Предпочитам да си спортувам по-кротко. Чак от толкова адреналин нямам нужда!

Еми те затуй са екстремни, защото не са за всеки. Опасност от контузии винаги има, дори и в "кротките" спортове. Важното е човек да тренира и да се пази.
18 Сеп 2019, 09:18
Абе идеята е добра. От където и да го погледнеш - тези хора имат нужда от помощ. Въпросът е дали те осъзнават това. Интересно - има ли посещаемост в тези групи?
18 Сеп 2019, 09:20
А дано свършат някаква работа тия дипломи! Щото само с документ не става...
18 Сеп 2019, 12:03
Паулу Коелюв написа:Абе идеята е добра. От където и да го погледнеш - тези хора имат нужда от помощ. Въпросът е дали те осъзнават това. Интересно - има ли посещаемост в тези групи?
Дано наистина да осъзнават нуждата от помощ. Иначе няма смисъл. А за посещаемостта, не зная... ние още нямаме тази нагласа за груповите терапии, а те са с доказана ефективност при зависимите.
18 Сеп 2019, 12:31
Паулу Коелюв написа:А дано свършат някаква работа тия дипломи! Щото само с документ не става...
Дано обучението да е имало ефект! Да не е само отчитане на дейност...
18 Сеп 2019, 13:53
Ех, що не завърших навремето фармация?! Доброволно щях да се кандидатирам за консултант!
18 Сеп 2019, 17:07
marchinko73 написа:Ех, що не завърших навремето фармация?! Доброволно щях да се кандидатирам за консултант!

Ми тъй е! Като не си учил навремето, сега ще съжаляваш!
19 Сеп 2019, 09:12
Не зная как е другаде, но в България имам чувството, че поезията не е на почит в днешно време. Има млади автори, конкурси, издават се книги, но много малко хора ги четат.
19 Сеп 2019, 09:58
Паулу Коелюв написа:Не зная как е другаде, но в България имам чувството, че поезията не е на почит в днешно време. Има млади автори, конкурси, издават се книги, но много малко хора ги четат.
Книгите може би се четат по-малко, но в интернет мисля, че има по-голям интерес и там читателите са повече.