Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
16 Сеп 2019, 11:45
Никога не съм чувала за Пол Карлон, как такива се появяват в България и стават звезди?
16 Сеп 2019, 13:36
Аз да питам: Пол Карлон ли си е избрал клуба или са му го предложили? Че името е едно такова подвеждащо...
16 Сеп 2019, 13:38
Ми както се казва: Не е важно кой, кога, къде и как духа... Важното е да се води духовен живот!
16 Сеп 2019, 13:43
Мики Маус написа:Ми както се казва: Не е важно кой, кога, къде и как духа... Важното е да се води духовен живот!

Извинявай, Мики, ама това вече са простотии! Като не разбираш от музика, недей да пишеш глупости!
16 Сеп 2019, 16:26
Мики Маус написа:Аз да питам: Пол Карлон ли си е избрал клуба или са му го предложили? Че името е едно такова подвеждащо...

Името си е направо култово... Ама аз по си харесвам "Найлона" - супер яка кръчма с невероятна атмосфера!
16 Сеп 2019, 16:29
Лош Холестерол 007 написа:Мики Маус написа:Ми както се казва: Не е важно кой, кога, къде и как духа... Важното е да се води духовен живот!

Извинявай, Мики, ама това вече са простотии! Като не разбираш от музика, недей да пишеш глупости!
А, човекът просто се опитва да бъде духовит...
16 Сеп 2019, 16:49
Тонина90 написа:Никога не съм чувала за Пол Карлон, как такива се появяват в България и стават звезди?
Ми нямат бюджет хората за по-големи звезди...
16 Сеп 2019, 17:17
Баш "Зелено отопление и транспорт за чист въздух в градовете" ни правят в момента! Перничани най-добре го чувстват!
17 Сеп 2019, 11:28
petyo62 написа:Баш "Зелено отопление и транспорт за чист въздух в градовете" ни правят в момента! Перничани най-добре го чувстват!
Сигурно внасянето на боклуци от чужбина и горенето им в нашите ТЕЦ-ве се води "зелено отопление", де да знам?!?
17 Сеп 2019, 13:29
Много я харесвам тази дама. Невероятно излъчване има на сцената и е прекрасна певица!