Пловдив: новини, събития, календар

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Пловдив: Безплатни прегледи за глаукома

Мнениеот Лош Холестерол 007 » 21 Ное 2019, 10:42

tano написа:Глаукомата е много гадна болест. В повечето случаи наистина е нелечима, но ако се диагностицира на ранен етап, има шанс. Добре е да се правят периодични профилактични прегледи, особено от хората, посочени в рисковите групи.

Що ми се струва, че тия безплатни прегледи са само реклама на клиниките? :wink:
Аватар
Лош Холестерол 007

Re: Пловдив: Пролетния сезон почва с класика и джаз

Мнениеот lyuta_chushka95 » 25 Ное 2019, 11:03

iriny написа:Пловдив не случайно е избран за Европейска столица на културата. Не зная дали сте посещавали Пловдивската опера или Вердиевите празници на Античния театър, но ако сте - знаете, че преживяването е неповторимо. Има и прекрасни джаз изпълнители, често гостуват джаз и рок групи, така че никак не е трудно всеки да си избере концерт и да слуша любимата си музика.

Концертите на Античния театър са уникални. Била съм и на оперни представления... Пловдив си е Пловдив... за мен е един от най-хубавите градове в България.
Аватар
lyuta_chushka95

Re: Голям благотворителен концерт на пианиста Митко Щерев

Мнениеот ganka67 » 26 Ное 2019, 13:17

lyuta_chushka95 написа:Музикантите, артистите, художниците, въобще хората на изкуството са сред първите, които вземат дейно участие в благотворителни инициативи. Защото са хора от друг свят, с друга душевност - по-добри и състрадателни... Но защо по дяволите е необходимо да се събират средства за децата от читалище „Любен Каравелов 1897” в Куртово Конаре, които са лауреати на приза „Нематериално богатство” в националната кампания „Чудесата на България”? Защо трябва да се събират благотворително пари за БЪЛГАРСКИ читалища, училища, за даровити БЪЛГАРСКИ деца?! Къде в случая е БЪЛГАРСКАТА държава?!?

Няма я държавата. Бюджетите на училищата и читалищата никога не стигат. Затова открай време разчитат на родолюбиви българи да подпомогнат даровитите деца.
ganka67

Re: Изложба на Иван Стоянов в Пловдив, 12 юли, 18 часа

Мнениеот victorYa » 04 Дек 2019, 22:28

Божеее, Бъдеще за България и Иван Костов? Бягайте да бягаме.
victorYa

Re: Кукеровден в Ивайловград

Мнениеот Цвети Цветкова » 18 Дек 2019, 16:48

Лош Холестерол 007 написа:Туй наистина е много яко! Бях там на гости по време на празника. Да ви кажа, ивайловградчани са големи веселяци и знаят как да празнуват. Догодина пак съм там!

В Ивайловград не съм гледала кукерите. Само в Перник и Ямбол. Догодина, живот и здраве, може и да ги видя. :wink:
Цвети Цветкова

Re: Кукеровден в Ивайловград

Мнениеот Тонина90 » 20 Дек 2019, 15:54

Провежда ли се още този Кукеровден? Тепърва чувам за първи път за нещо подобно.
Тонина90

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси