Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
17 Сеп 2019, 13:47
iriny написа:Много я харесвам тази дама. Невероятно излъчване има на сцената и е прекрасна певица!
Една от най-големите звезди на българската естрада! Аз също много я харесвам!
18 Сеп 2019, 10:06
Жалко. Пропуснали са Стара Загора! Учудващо...
18 Сеп 2019, 16:39
Мики Маус написа:Жалко. Пропуснали са Стара Загора! Учудващо...

Пропуснали са я... Нищо, следващия път!
18 Сеп 2019, 16:57
Невероятно удоволствие е да гледаш концертите на Фолклорен ансамбъл “Филип Кутев”. Жалко, че много рядко ми се случва да ги видя на живо.
18 Сеп 2019, 17:29
Лош Холестерол 007 написа:Невероятно удоволствие е да гледаш концертите на Фолклорен ансамбъл “Филип Кутев”. Жалко, че много рядко ми се случва да ги видя на живо.
Наистина са феноменални. И аз съм голям почитател на народната музика.
20 Сеп 2019, 13:13
Браво на младежите! Голяма признание за пловдивското музикално училище "Добрин Петков".
20 Сеп 2019, 14:00
С фотоизложби проблемите няма да се решат! Всички го виждаме и го знаем!
20 Сеп 2019, 14:48
Мики Маус написа:Браво на младежите! Голяма признание за пловдивското музикално училище "Добрин Петков".

Пловдив открай време е "инкубатор" за талантливи българи не само в областта на музиката.
20 Сеп 2019, 16:22
Паулу Коелюв написа:С фотоизложби проблемите няма да се решат! Всички го виждаме и го знаем!

Лошото в случая е, че и управляващите го знаят, но нищо не правят по въпроса. Селата останаха без медицинска помощ, без полиция, без нищо!
24 Сеп 2019, 12:13
Наистина много талантлив художник, но за съжаление сложи край на живота си през 2015 г. А можеше да нарисува още толкова много картини...