mamavladi написа:Здравейте на всички! За първи път пиша във форума и имам нужда от съвет. Видях, че има тема за конюктивита, но при нас ситуацията е следната - първо ни заболя ушенцето и цяла вечер не можахме да спим. Сутринта видях, че има и гурлички, а за капак на всичко и носленцето ни текнаЗаведохме малкия на лекар, който установи ангина без дори да му прегледа гърлото, защото не можел да си намери инструментите
Естествено не купих изписания антибиотик и на следващия ден отидохме при нашата педиатърка, която ме успокои, че гърлото му е здраво, дишането е чисто, а ушенцата са леко зачервени. Освен капките Тобрадекс и сиропчето на Саностол, ми изписа и един противовъзпалителен сироп Суметролим... Та въпроса ми е някой давал ли е от него на детето си и дали има ефект, защото уж се лекуваме, а вече започнахме и да понакашляме. Моля се да не се стига до антибиотик, защото ще ни е втория за този месец
mamavladi написа:След като 5 дена пихме антибиотик и в петък сутринта, преди да го заведа на тържеството за 1-ви юни, посетихме отново педиатърката. Е, казвам ви направо побесняхСлед две седмици лечение, от която една сме пили антибиотик, ми сервира, че имал хрипове и ме пита кога последно сме пили антибиотик
Не си била отбелязала, че в момента пием, на какво прилича това? И веднага готова да изписва лечение. Поскарах се малко, защото ми омръзнаха тези лекарства, а и не вярвам, че от ангина, при положение, че пием антибиотик, може да се прехвърлим на бронхит - как става този номер?! Сигурно, защото им плащат да изписват определени лекарства, знам ли... Както и да е, до вчера си пихме лекарствата и от днес вече е на ясла. Добре си е детето, нито температура е вдигало, нищо, защо да го държа още една седмица вкъщи и да го тъпча с други сиропи и хапчета? Просто не виждам смисъл.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта