Добави отговор

Re: Ескапеле

06 Фев 2012, 12:10

marioluiz написа:Може ли да се прави секс след приемането на Ескапеле ?

На практика няма нещо, което да ти попречи да правиш секс дори и след прием на Ескапел, въпроса е дали питаш има ли опасност да се забременее в такъв един момент.

06 Фев 2012, 15:58

Аз четох за Ескапеле и пишеше че трябва да се прави секс с презерватив а аз правих без но сваршиш отван и в такав слей има ли закакво да се притеснявам ?

07 Фев 2012, 16:13

marioluiz написа:Може ли да се прави секс след приемането на Ескапеле ?

Да, може да се прави секс, но трябва да се използват други предпазни мерки. Защото, при повторен непротектиран полов акт, след приемането на таблетката, вероятност от забременяване също има.

Re: Ескапел

15 Мар 2012, 15:32

А дали има вероятност да не подейства таблеката, ако се приемат антибиотици в момента? :(

21 Мар 2012, 22:52

Здравейте!
40 часа след секс, без презерватив, Ескапел предотвратява ли бременност?

22 Мар 2012, 10:12

Ескапеле предотвратява в 84% настъпването на нежелана бременност, при условие че таблетката се приеме до 72 часа (3 дни) след непротектиран полов акт. Така че би трябвало да нямаш проблем ;)

26 Мар 2012, 16:47

Да, но не е задължително да се приемат, ако нямаш съмнение че може да е свършил в теб. ащото имам една приятелка, която мине се не мине месец два и пиеше ескапел, само защото, са го правили без презерватив, което не е никак уместно. :shock:

27 Мар 2012, 12:54

Ми като искат да го правят без презерватив, да приема противозачатъчни или да си сложи спирала. Тя прочела ли е листовката преди това?

02 Май 2012, 15:19

kristiqna_georgieva написа:Да, но не е задължително да се приемат, ако нямаш съмнение че може да е свършил в теб. ащото имам една приятелка, която мине се не мине месец два и пиеше ескапел, само защото, са го правили без презерватив, което не е никак уместно. :shock:

Лелеее, това момиче не чете ли какво пише в листовката. Как така ще приема лекарства за всеки случай, все едно да пиеш аналгин без да те боли глава, ама ей така, за да не те заболи :shock: Таблетката Ескапел се пие само в СПЕШЕН СЛУЧАЙ и е хубаво да се направи в рамките на 12 часа след половия акт, нищо че пише до 3 дни след това. И определено не е метод за редовна контрацепция, а ако се прилага на принципа "за всеки случай" може да доведе дори до нарушения в менструалния цикъл.

13 Юни 2012, 12:28

Здравейте, имам един въпрос,с приятеля ми направихме гафа, и сега като смятам ми е бил 10тия ден някъде след цикъла,има голяма вероятност да съм била в овулация,пих хапчето на 16тия час, трябва ли да се притеснявам?
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12