14 Юни 2012, 16:01
vaksina написа:Ако иска държавата да има шампиони да ги спонсорира.Не мисля че тази кауза си заслужава,има по важни и необходими каузи човешки животи за спасяване.Хиляди деца чакат пари за различни заболявания и то неотложни.В този ред на мисли смятам че не е редно така да се набират средства за състезание.
23 Юни 2012, 03:38
23 Юни 2012, 03:48
23 Юни 2012, 11:10
Dimitar N. Mitev написа:http://www.youtube.com/watch?v=TP_7djOWM5s&list=UUd-7iQ0LK_xJMpgp8_1cfvA&index=1&feature=plcp Вижте как започна всичко
23 Юни 2012, 14:16
25 Юни 2012, 09:29
Dimitar N. Mitev написа:Благодаря ви участници в този форум за съпричастието и милите думи, както и за пожеланията към Краси! На 17. 06. 2012 водещия на церемонията по откриване на супертриатлона Iron Man в Регенсбург избухна заедно с нас четеримата члена на екипа на Краси, след като при появата на Българското знаме за първи път на тази сцена вдигнахме на крака представителите на още 53 нации! Краси и ние тримата, които го придружавахме събрахме с възгласа България погледите на близо 2800 души в една зала! Знамето ни вече се вее и там а за това Вие знаете повече дори от министъра на спорта! Как и с какви средства заминахме и изкарахме това състезание само ние си знаем! Но за България знаят вече още 53 други страни!
25 Юни 2012, 16:58
28 Юли 2012, 16:13
tsoneva написа:Dimitar N. Mitev написа:Благодаря ви участници в този форум за съпричастието и милите думи, както и за пожеланията към Краси! На 17. 06. 2012 водещия на церемонията по откриване на супертриатлона Iron Man в Регенсбург избухна заедно с нас четеримата члена на екипа на Краси, след като при появата на Българското знаме за първи път на тази сцена вдигнахме на крака представителите на още 53 нации! Краси и ние тримата, които го придружавахме събрахме с възгласа България погледите на близо 2800 души в една зала! Знамето ни вече се вее и там а за това Вие знаете повече дори от министъра на спорта! Как и с какви средства заминахме и изкарахме това състезание само ние си знаем! Но за България знаят вече още 53 други страни!
Много ме развълнувахте с този пост - браво на Краси Костов! Ето такива новини си заслужава да чуваме, а не кой кого е заклал след поредната семейна свадаТова е още един повод да се гордея от факта, че съм българка, а що се отнася до Министъра на спорта... много е жалко това, което пишете и дано да си вземе бележка, защото хора като Краси ни прославят в целия свят!!! И на фона на финансовата "помощ" това си е направо подвиг.
16 Юни 2013, 13:33
vaksina написа:Ако иска държавата да има шампиони да ги спонсорира.Не мисля че тази кауза си заслужава,има по важни и необходими каузи човешки животи за спасяване.Хиляди деца чакат пари за различни заболявания и то неотложни.В този ред на мисли смятам че не е редно така да се набират средства за състезание.
08 Юли 2019, 20:48