Линекс форте - колко дълго мога да го пия?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Линекс форте - колко дълго мога да го пия?

Мнениеот Problem » 05 Юли 2012, 16:20

Линек ми влияе много добре на червата и искам да питам колко дълго може да се пие ?Трябва ли да има пауза и колко голяма да бъде ?
Problem

Re: Линекс форте

Мнениеот miki » 09 Юли 2012, 10:46

Пила съм Линекс форте като пробиотик, когато съм боледувала и се е налагало да пия антибиотици. Не знам доколко е удачно да се пие постоянно, защото все пак е лекарствен продукт :idea: Вие с каква цел го приемате?
miki

Мнениеот Bolka » 10 Юли 2012, 21:11

miki написа:Пила съм Линекс форте като пробиотик, когато съм боледувала и се е налагало да пия антибиотици. Не знам доколко е удачно да се пие постоянно, защото все пак е лекарствен продукт :idea: Вие с каква цел го приемате?

Не е лекарствен продукт а по скоро хранителна добавка, има проблеми с червата и като пия линекс форте се оправям и за това питам колко дълго може да се ползва.
Bolka

Мнениеот bisertaskov » 12 Юли 2012, 22:42

Bolka написа:
miki написа:Пила съм Линекс форте като пробиотик, когато съм боледувала и се е налагало да пия антибиотици. Не знам доколко е удачно да се пие постоянно, защото все пак е лекарствен продукт :idea: Вие с каква цел го приемате?

Не е лекарствен продукт а по скоро хранителна добавка, има проблеми с червата и като пия линекс форте се оправям и за това питам колко дълго може да се ползва.

И аз пия Линекс Форте и курса на лечение един месец поне така ми препоръча лекуващия лекар.Ако след един месец лечение няма желания ефект трябва да се обърнеш към гастроентеролог.Курса на лечение с Линек може да се повтаря 3 - 4 пъти в годината.След един месец прием при мен се нормализират червата :D :D :D
Дръж главата си ниско наведена (скромност), очите да гледат високо (амбиция), устата затворена (спокойствие); изгради себе си върху синовно уважение и помагай на другите.
bisertaskov

Назад към Хранителни добавки и биопродукти