Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Черни точки по лицето

08 Юли 2012, 14:31

Здравейте дами въпроса ми е как се справяте с черните точки по лицето? Аз и още няколко мой приятелки имаме този проблем изпробвали сме много "препарати" , но без ефект. Моля да кажете някой изпробван продукт или нещо подобно което е помогнало на вас?

Re: Черни точки.

09 Юли 2012, 09:39

Привет, ivetooo! Знаеш ли, има цяла тема за черните точки, но в секция Козметика - Чисто лице, без черни точки. Напиши я в търсачката и ще ти излезе :) Там момичетата са писали доста за продуктите и има много съвети. Лично аз използвам розова вода и трябва да ти кажа, че черните точки видимо намаляха, а кожата ми изглежда много по-добре :)

Re: Черни точки.

24 Фев 2013, 23:03

Има доста писано по темата, да, влез и прочети, има доста съвети. Аз също имам черни точни и водя оспорвана борба с тях!!!

Re: Черни точки по лицето

25 Фев 2013, 12:11

Много са досадни наистина. И аз водя борба, пробвала съм какво ли не. Козметичните продукти не винаги са ефективни, разрови из нета и намери домашни рецепти за този проблем. Тампонче, напоено с лимонов сок и ексфолиране с утайка от кафе вършат някаква работа, но всичко е временно.

26 Фев 2013, 17:26

Парна баня отстранява черните точки...Хубавото е, че може да се прави и в домашни условия.Със сигурност мама ви е карала да правите инхалации като сте със запушен нос, така че знаете как

27 Фев 2013, 09:50

Аз ползвам това:
http://apteka.framar.bg/30000689/%D0%BD ... 0%BE%D1%8F

А измивам лицето с Термо почистващ гел.

05 Мар 2013, 09:39

Напоследък ползвам лентички, който се лепят на носа или на челото и вадят точките като малки трънчета.На мен ми допадат , но и точките ми не са много или големи.

30 Сеп 2013, 15:25

Най-лесният начин е след душ, когато порите са отворени или след парна баня да "остържеш" грубо казано с пръстен мястото, но пръстена трябва да е задължителен златен или сребърен :)

13 Юли 2015, 12:54

lini_leni написа:Най-лесният начин е след душ, когато порите са отворени или след парна баня да "остържеш" грубо казано с пръстен мястото, но пръстена трябва да е задължителен златен или сребърен :)

Наистина ли действа?! Не остават ли червени точки след това?

14 Юли 2015, 09:41

S_Milenska написа:
lini_leni написа:Най-лесният начин е след душ, когато порите са отворени или след парна баня да "остържеш" грубо казано с пръстен мястото, но пръстена трябва да е задължителен златен или сребърен :)

Наистина ли действа?! Не остават ли червени точки след това?

Да, на мен това козметичка ми го предлагала като вариант, особено с халка става много добре и доста бързо, вместо да се стискаш пора по пора :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3