- is.jpg (6.62 KiB) Прегледано 360 пъти
Смятате ли, че Преслава не се вписва във формата на шоуто “Гласът на България”? Певицата може и да е дарена с глас, но аз смятам, че като ментор е пълен провал. Гледам шоуто от самото му начало и от нейните коментари не чух никаква градивна критика, освен „съгласна съм с колегите”, „колегите ми изчерпаха, това което исках да кажа” и от сорта… Явно е, че фолкзвездата няма нужната терминология и знания, за да коментира адекватно представянето на участниците. Моето мнение споделят и много потребители в социалните мрежи и форумите. След всеки епизод на шоуто страницата на “Гласът на България” се наводнява от коментари. Потребителите питат: “Не е ли против правилата Преслава да натиска бутоните на останалите участници в журито?”

Тази постъпка на инфантилна тийнеиджърка изключително подразни и мен. Не й отива да припка между креслата и изпълнителите да си пазят бутоните от нея, а тя да им ги натиска. Всеки има право на мнение, но аз смятам това за прекалена лигавщина…А вие смятате ли, че Преслава се държи като “13-годишна” и става за смях? Певицата явно иска да покаже нещо с поведението си, но единственото, което аз като зрител виждам е незряло поведение.
Харесвам формата на шоуто “Гласът на България” и очаквах професионалисти, които компетентно оценяват участниците…А вие харесвате ли шоуто? Смятате ли, че Преслава не се вписва във формата му?