Стари, неактуални, заключени теми.
Правила на форума
Заключена

Re: Д-р Катя Паскова - естетична дерматология

24 Окт 2012, 15:47

ilen_78 написа:Здравейте,
Надявам се Вие да можете да ми отговорите, дали някъде в България се прилага PRP терапия, но за третиране на косопад.
Благодаря

Здравейте, Илен ! Има различни видове косопад, с различна генеза и еволюция. Причините също са различни.В съответсвие с това ние прилагаме различни терапии. Правим PRP , но моят съвет е да дойдете на преглед при нас, за да изучим Вашият проблем задълбочено и да приложим най- подходяшото за Вас лечение.
Поздрави !

24 Окт 2012, 15:49

Здравейте, Илен ! Има различни видове косопад, с различна генеза и еволюция. Причините също са различни.В съответсвие с това ние прилагаме различни терапии. Правим PRP , но моят съвет е да дойдете на преглед при нас, за да изучим Вашият проблем задълбочено и да приложим най- подходяшото за Вас лечение.
Поздрави !

Надявам се Вие да можете да ми отговорите, дали някъде в България се прилага PRP терапия, но за третиране на косопад.
Благодаря

25 Окт 2012, 18:14

Благодаря

Здравейте,

При нас извършваме такава процедура. Необходимо е да бъде направена единствено предварителна консултация.
Ако имате допълнително въпроси, ще очакваме да ни пишете.

23 Яну 2013, 17:01

Здравейте, мога ли да използвам крема "АВЕН ЦИКАЛФАТ КРЕМ 40 мл" за премахване на червени и кафеникави петна по кожата на краката, получили се от срастване на космите? Ако не е подходящ, кой друг продукт бихте ми препоръчали. Използвах за няколко седмици Контратубекс, но нямаше ефект. Благодаря.

24 Яну 2013, 15:10

Здравейте!
Врасналите косми са един доста често срещан и неприятен проблем. Ние бихме Ви препоръчали друг метод за справяне с тях, а именно чрез лазерна епилация. Кремовете способстват за омекотяване на кожата и донякъде тушират проблема, но той не изчезва напълно. Светлината, излъчвана от лазера се абсорбира от меланина в космения фоликул и се унищожава. Космите намаляват на 90%. Заповядайте на консултация,за да намерим оптималното за Вас решение.

atanassova написа:Здравейте, мога ли да използвам крема "АВЕН ЦИКАЛФАТ КРЕМ 40 мл" за премахване на червени и кафеникави петна по кожата на краката, получили се от срастване на космите? Ако не е подходящ, кой друг продукт бихте ми препоръчали. Използвах за няколко седмици Контратубекс, но нямаше ефект. Благодаря.

28 Фев 2013, 00:22

Здравейте,

Детето ми е на 2 години и при падане си удари бузката в острия ръб на секцията при което се получи дълбока цепнатина (с дължина около 2 см). Това стана преди месец.
С какъв крем е подходящо да го мажа за да се заличи белега?

Благодаря!

28 Фев 2013, 15:04

Здравейте, Светлана!
Инцидентът е наистина неприятен! Подходящ крем е A-derma Epitheliale, който бързо и естетично заздравява кожата. Детето ви е още малко и бързо се възстановява. Все пак предлагам да дойдете на място заедно с него и да намерим най-подходящото лечение. Заповядайте в удобно за вас време!

Поздрави!

svetlana_dst написа:Здравейте,

Детето ми е на 2 години и при падане си удари бузката в острия ръб на секцията при което се получи дълбока цепнатина (с дължина около 2 см). Това стана преди месец.
С какъв крем е подходящо да го мажа за да се заличи белега?

Благодаря!

28 Мар 2013, 14:28

Здравейте, на 48 години съм и имам акне. Кожата ми не е мазна,дори от антиакне продуктите бих казала, че е дехидратирана. Но проблемите ми с пъпките не се оправят. Използвам само качествена козметика и подходяща за типа кожа, но въпреки това не мога да постигна резултата който искам. Прочетох за ЛЕД терапията. Може ли да помогне за моя тип кожа. Има ли друг начин , който бихте ми препоръчали. Ще се радвам на по-конкретен отговор. Благодаря предварително

28 Мар 2013, 15:09

Здравейте!
Акнето е твърде неприятно кожно състояние. Подходящата козметика е много важна и е добре да бъде предписана от дерматолог. ЛЕД терапията ще повлияе противовъзпалително и успокояващо. Тя може да бъде съчетана и с химични пилинги за по-добър резултат. Предлагам да ни посетите, за да Ви бъдем максимално полезни. Заповядайте в удобно за Вас време! Поздрави!

ji_petkova написа:Здравейте, на 48 години съм и имам акне. Кожата ми не е мазна,дори от антиакне продуктите бих казала, че е дехидратирана. Но проблемите ми с пъпките не се оправят. Използвам само качествена козметика и подходяща за типа кожа, но въпреки това не мога да постигна резултата който искам. Прочетох за ЛЕД терапията. Може ли да помогне за моя тип кожа. Има ли друг начин , който бихте ми препоръчали. Ще се радвам на по-конкретен отговор. Благодаря предварително

относно татуировките

29 Мар 2013, 03:52

Здравейте, д-р Паскова!Направих си татуировка преди няколко дни и уви по-късно съжалявах за това!Разбрах че това не е моето нещо,но твърде късно!Разбрах за вашата процедура за лазерно премахване и искам да попитам колко време след направата тъй като тя не е завършена в момента е само на контури може да се подложа на тази процедура и имам ли шанс тя да се премахне?
Заключена
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 9