Стари, неактуални, заключени теми.
Правила на форума
Заключена

Re: относно татуировките

29 Мар 2013, 16:02

d.dimova написа:Здравейте, д-р Паскова!Направих си татуировка преди няколко дни и уви по-късно съжалявах за това!Разбрах че това не е моето нещо,но твърде късно!Разбрах за вашата процедура за лазерно премахване и искам да попитам колко време след направата тъй като тя не е завършена в момента е само на контури може да се подложа на тази процедура и имам ли шанс тя да се премахне?

Здравейте,

Препоръчително е да мине поне месец след като сте си направили татуировката. Ако имате възможност да ни изпратите снимка на e-mail бихме могли за ви дадем и ориентировэчна цена на процедура. Оставам на разположение за допълнително въпроси.
Поздрави!

Re: Д-р Катя Паскова - естетична дерматология

30 Мар 2013, 03:11

Благодаря,че се отзовахте толкова бързо!Да ще ви пратя снимка,ако може да ми предоставите е-mail!Искам да попитам от какво зависи успешното премахване на татуировката,дали може да се премахне напълно и остава ли някакъв белег от тази процедура? Благодаря предварително!Поздрави!

30 Мар 2013, 11:14

d.dimova написа:Благодаря,че се отзовахте толкова бързо!Да ще ви пратя снимка,ако може да ми предоставите е-mail!Искам да попитам от какво зависи успешното премахване на татуировката,дали може да се премахне напълно и остава ли някакъв белег от тази процедура? Благодаря предварително!Поздрави!

Здравейте,

E-mail-а на който можете да ни изпратите снимка е следния dermavitabg@gmail.com. След като видим самата татуировка ще Ви дадем по-конкретна информация.

Поздрави!

30 Мар 2013, 16:32

Изпратих ви я на е-mail!Ще очаквам вашето мнение!Поздрави!

31 Мар 2013, 22:25

Здравейте!И аз имам подобен проблем като предния пост.Искам да попитам кога мога да почна с процедурите понеже имам труд на две седмици?Също така дали е по добре по скоро или да изчакам до есента,понеже лятото не е удачно?И консултацията безплатна ли е, ако мога да запиша час за такава?

31 Мар 2013, 22:38

Имах предвид Татуйровка.Надпис име е дълъг 11 см някъде на 4-5 см.Ако може и ориентировъчна цена да ми кажете.Благодаря предварително!

01 Апр 2013, 11:19

Здравейте,

Моля да ни изпратите снимка на татуировката на dermavitabg@gmail.com.
Благодаря!

01 Апр 2013, 13:08

Благодаря!Изпратих ви сутринта.

17 Май 2013, 23:16

Здравейте!Преди 2 дена бях на дълбокопочистващ пилинг при дерматолог заради акнето,което имам.Пилинга изгори кожата ми на едната ми буза.Тя посиня и почерня.Лекарката ми каза,че щяло да започне олющване на кожата.Според вас синьото петно ще изчезне ли?Много ме притеснява,че като ми се обели кожата ще остане синьото петно.

20 Май 2013, 15:27

Здравейте! След пилинг е нормално кожата да се измени, всеки реагира различно. Сега е важно да използвате хидратиращи продукти и през деня преди да излезете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО слънцезащитен продулт, за да не се пигментира кожата ви. Ако все пак се притеснявате, заповядайте и ние да погледнем на място. До скоро!

diana199406 написа:Здравейте!Преди 2 дена бях на дълбокопочистващ пилинг при дерматолог заради акнето,което имам.Пилинга изгори кожата ми на едната ми буза.Тя посиня и почерня.Лекарката ми каза,че щяло да започне олющване на кожата.Според вас синьото петно ще изчезне ли?Много ме притеснява,че като ми се обели кожата ще остане синьото петно.
Заключена
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9