16 Авг 2013, 15:36
16 Авг 2013, 15:42
02 Сеп 2013, 11:06
02 Сеп 2013, 14:21
oditing написа:Здравейте д-р Паскова,
Интересува ме може ли да се лекува стар голям келоиден белег на гърдите чрез лазерна терапия?
Какви безоперативни варианти за лечение се предлагат във Дерма вита?
25 Сеп 2013, 14:45
25 Сеп 2013, 18:43
gan4o_s написа:Здравейте д-р Паскова,
Искам да премахна една бенка с големината на монета от 2 стотинки която е на задната част на лявото бедро!Искам да попитам към какъв специалист трябва да се обърна за премахването й,и каква ще е цената горе-долу?
17 Окт 2013, 11:44
28 Окт 2013, 19:14
Galen написа:Здравейте, аз съм млад мъж, моят въпрос е за премахване на белег. Става за леко (наистина едва осезаемо) релефен белег от порезна рана 1-1,5 см като в средата резката е по-белезникава, а от двете й страни пък резките са по-тъмни от околния тен. Намира се на китката на ръката (от вътрешната страна). Преди време един приятел ми беше споменал нещо за Contraсtubex и така научих за съществуването на този тип препарати. Момчето ми каза че този бил от най-евтините и неефективни така че да потърся нещо друго за тая цел. В коментарите под артикула в аптеката на фрамар прочетох ето това:
http://www.framar.bg отговаря: (2011-04-02 11:09:15)
Лазарина
Моя близка има белег на гърдите причинен от изгаряне с гореща вода.Белега й е от 2 годишна.След като е минало толкова време Контратубекс можели да го заличи?
Производителите са посочили, че КОНТРАКТУБЕКС помага за заличаването на белези до 1 година от появата им.
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Моят обаче е от преди две години. Освен това останах с впечатление че контрактубекса набляга на премахване на релефа, а при мен по-скоро проблемът е разликата цвета, която прави белега видим.
Затова пускам тази тема - да ми препоръчате други варианти (колкото се може по-безвредни и по-нискорискови). Алергичен съм към стероиди - урбазон и производните му, също към пеницилини. Имам бледомургав тен ако това е от значение.
Благодаря предварително.
26 Ное 2013, 09:02
26 Ное 2013, 17:10
миткова написа:Здравейте,на 35 години съм и имам няколко дълбоки белега наподобяващи дупки от пъпки по лицето.Могат ли да се заличат или попълнят?Четох за пънч техника,до каква степен се заличават с този метод?Въобще могат ли да се заличат напълно?Много Ви благодаря предварително!