Стари, неактуални, заключени теми.
Правила на форума
Заключена

Re: Д-р Катя Паскова - естетична дерматология

16 Авг 2013, 15:36

Здравейте!
Зелената серия на Авен е най-подходяща за Вас- измивен гел, почистваща вода и активен крем. Предлагам Ви да дойдете на преглед, за да преценим дали не се нуждаете от по-сериозно лечение на акнето. Имаме и квалифициран козметик, който се занимава с почистване на този тип проблемна кожа. Заповядайте в удобно за Вас време!

quote="fifata"]Д-р Паскова,на 21 години съм и имам пъпки по лицето,изглеждат като релефи,не са зачервени,но вътре са изпълнени с мастна секреция и погледната от страни кожата ми изглежда като кoрнишон. Ходих на почистване-класическо с пара,но кожата ми е много нежна и прозрачна.От самото стискане се зачервява и подува и това не е за ден и два ,а остава поне за две седмици и после остават петна.Оттогава не смея да се подложа на нищо.Бихте ли ми препоръчали какво мога да предприема и кои продукти от серията на авен клиананс са най-подходящи за мен?Имам и гнойни пъпки,но те излизат по-рядко.Трябва ли да ходя на почистване въпреки силното зачервяване на кожата и колко често?Благодаря![/quote]

16 Авг 2013, 15:42

Здравейте!
С помощта на IPL се премахват съдови лезии. Когато става въпрос за бенка начина на премахване е по-различен. Предлагам да дойдете на място, за да преценим от какво се нуждаете или си направете снимка и я изпратете на нашият e-mail. Очакваме Ви!

quote="sisito281"]Здравейте д-р Паскова !
Имам бенка под носа , искам да я премахна. При консултация с дерматолог в моя град ( гр. Търговище ) ми казаха , че е капилярна и може да се премахне със IPL система . Искам да попитам вас , като професионалист - това ли е единствения метод за премахване и дали е безопасно , защото аз съм на 16 години.[/quote]

02 Сеп 2013, 11:06

Здравейте д-р Паскова,

Интересува ме може ли да се лекува стар голям келоиден белег на гърдите чрез лазерна терапия?
Какви безоперативни варианти за лечение се предлагат във Дерма вита?

02 Сеп 2013, 14:21

Здравейте!
Имаме дългогодишен опит в третирането на келоидни белези с лазер. Отговорът ни ще Ви бъде максимално полезен ако ви прегледаме. Така ще уточним и подходящото лечение. Заповядайте в удобно за Вас време!

oditing написа:Здравейте д-р Паскова,

Интересува ме може ли да се лекува стар голям келоиден белег на гърдите чрез лазерна терапия?
Какви безоперативни варианти за лечение се предлагат във Дерма вита?

25 Сеп 2013, 14:45

Здравейте д-р Паскова,
Искам да премахна една бенка с големината на монета от 2 стотинки която е на задната част на лявото бедро!Искам да попитам към какъв специалист трябва да се обърна за премахването й,и каква ще е цената горе-долу?

25 Сеп 2013, 18:43

Здравейте!
В Дермавита премахваме бенки, както с лазер така и хирургично. Предлагам да дойдете на място, за да уточним от каква процедура се нуждаете и да насрочим премахването на бенката. Заповядайте в удобно за вас време и място!

Поздрави!

gan4o_s написа:Здравейте д-р Паскова,
Искам да премахна една бенка с големината на монета от 2 стотинки която е на задната част на лявото бедро!Искам да попитам към какъв специалист трябва да се обърна за премахването й,и каква ще е цената горе-долу?

17 Окт 2013, 11:44

Здравейте, аз съм млад мъж, моят въпрос е за премахване на белег. Става за леко (наистина едва осезаемо) релефен белег от порезна рана 1-1,5 см като в средата резката е по-белезникава, а от двете й страни пък резките са по-тъмни от околния тен. Намира се на китката на ръката (от вътрешната страна). Преди време един приятел ми беше споменал нещо за Contraсtubex и така научих за съществуването на този тип препарати. Момчето ми каза че този бил от най-евтините и неефективни така че да потърся нещо друго за тая цел. В коментарите под артикула в аптеката на фрамар прочетох ето това:

www.framar.bg отговаря: (2011-04-02 11:09:15)
Лазарина
Моя близка има белег на гърдите причинен от изгаряне с гореща вода.Белега й е от 2 годишна.След като е минало толкова време Контратубекс можели да го заличи?

Производителите са посочили, че КОНТРАКТУБЕКС помага за заличаването на белези до 1 година от появата им.
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Моят обаче е от преди две години. Освен това останах с впечатление че контрактубекса набляга на премахване на релефа, а при мен по-скоро проблемът е разликата цвета, която прави белега видим.
Затова пускам тази тема - да ми препоръчате други варианти (колкото се може по-безвредни и по-нискорискови). Алергичен съм към стероиди - урбазон и производните му, също към пеницилини. Имам бледомургав тен ако това е от значение.
Благодаря предварително.

28 Окт 2013, 19:14

Здравейте!
Това, че сте започнал с крема е чудесно, той заздравява структурите и повишава епителизацията. Цветът, който наблюдавате можем да повлияем с лазер за белези. Преви се няколко пъти през месец и половина. Заповядайте при нас на преглед, за да уточним всички възможни начини за лечение.
Очакваме ви!

Galen написа:Здравейте, аз съм млад мъж, моят въпрос е за премахване на белег. Става за леко (наистина едва осезаемо) релефен белег от порезна рана 1-1,5 см като в средата резката е по-белезникава, а от двете й страни пък резките са по-тъмни от околния тен. Намира се на китката на ръката (от вътрешната страна). Преди време един приятел ми беше споменал нещо за Contraсtubex и така научих за съществуването на този тип препарати. Момчето ми каза че този бил от най-евтините и неефективни така че да потърся нещо друго за тая цел. В коментарите под артикула в аптеката на фрамар прочетох ето това:

http://www.framar.bg отговаря: (2011-04-02 11:09:15)
Лазарина
Моя близка има белег на гърдите причинен от изгаряне с гореща вода.Белега й е от 2 годишна.След като е минало толкова време Контратубекс можели да го заличи?

Производителите са посочили, че КОНТРАКТУБЕКС помага за заличаването на белези до 1 година от появата им.
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Моят обаче е от преди две години. Освен това останах с впечатление че контрактубекса набляга на премахване на релефа, а при мен по-скоро проблемът е разликата цвета, която прави белега видим.
Затова пускам тази тема - да ми препоръчате други варианти (колкото се може по-безвредни и по-нискорискови). Алергичен съм към стероиди - урбазон и производните му, също към пеницилини. Имам бледомургав тен ако това е от значение.
Благодаря предварително.

26 Ное 2013, 09:02

Здравейте,на 35 години съм и имам няколко дълбоки белега наподобяващи дупки от пъпки по лицето.Могат ли да се заличат или попълнят?Четох за пънч техника,до каква степен се заличават с този метод?Въобще могат ли да се заличат напълно?Много Ви благодаря предварително!

26 Ное 2013, 17:10

Здравейте!
Белези премахваме успешно с лазерни процедури, пилинг, дермапен. Постигаме много добри резултати. Заповядайте в удобно за Вас време, за да намерим оптималното за Вас решение. Очакваме Ви!

миткова написа:Здравейте,на 35 години съм и имам няколко дълбоки белега наподобяващи дупки от пъпки по лицето.Могат ли да се заличат или попълнят?Четох за пънч техника,до каква степен се заличават с този метод?Въобще могат ли да се заличат напълно?Много Ви благодаря предварително!
Заключена
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9