22 Авг 2012, 16:40
23 Авг 2012, 16:21
23 Авг 2012, 16:23
24 Авг 2012, 08:58
24 Авг 2012, 13:28
Здравейте, Снежана !Първо трябва да намерим причината за появата на тъмните кръгове. Те могат да се дължат на наследственост, недоспиване, употреба на алкохол. Цигарите,стресът,умората,прекомерното количество сол в храната,дехидратацията също се отразяват зле на тази част от лицето.Кожата около очите е наи-тънка 0.5мм, спрямо 2мм в други области. Затова кръвоносните съдове там прозират.Моето предложение е да спите поне по 8 часа , да пиете по 3 л вода на ден и да се опитате да се храните здравословно.Подходящия крем за около очи също помага.Радиочестотният лифтинг Exilis е много добър избор за третиране на тъмните кръгове около очите.Предладаме също грижа за околоочния контур,който е дълбоко хидратиращ.Предлагам Ви консултация при нас,където ще намерим най-доброто решение. Поздрави!Снежана написа:Здравейте, на 34 години съм и кожата на лицето ми вече не е с онзи свеж вид каквато беше преди 10 години. Колкото и да не ми се иска остарявамДо скоро ми се налагаше да работя по много часове в денонощието и недоспиването и умората си каза своята дума. Въпреки, че полагам много грижи за кожата на лицето си около очите ми имам образували се тъмни кръгове, които не мога да срия с нищо, дори с фон дьо тен.Бихте ли ми препоръчали ефективен метод да премахване на тези тъмни кръгове и образувалите се вече торбички около очите?
Благодаря ви предварително!
24 Авг 2012, 14:17
Здравейте, Силви !За тази зона е много подходяща радиочестотната терапия Exilis ,чрез която се стимулират фибробластите за производството на колаген.Вариянт е Ботулинов токсин за челото,ефектът е впечатляващ.Филърите с хиалуронова киселина са подходящи за попълване на бръчки.Предлагав ви да дойдете на място ,за да решим оптималния за вас вариант. Поздрави!Silvi написа:Здравейте и от мен, искам да попитам какви процедури се извършват за премахване на бръчки около очите, в зоната наречена " пачи крак" и върху челото?
24 Авг 2012, 14:25
Здравейте, Mary Jane ! Апаратът се казва EXILIS .Чрез него се постига контролирано затопляне в дермата.Фибробластите се активират и започват да произвеждат повече колаген.Така се намалява дълбочината на бръчките и се постига цялостен лифтинг ефект.Препоръчвам 4 процедури през 7-10 дни.Заповядайте на консултация.Ще вземем най-доброто рещение за вашата кожа. Поздрави!mary jane написа:Здравейте д-р Паскова!
И аз силно се интересувам от метод или апарат, с помощта, на който се премахват или значително намаляват тъмните кръгове и торбички под очите.
Благодаря предварително за отговора!
30 Сеп 2012, 14:23
01 Окт 2012, 19:01
Karina Blajeva написа:Здравейте д-р Паскова!
Aз силно се интересувам от метод с помощта, на който се премахват или значително намаляват белезите от шарка и белезите от акне.Искам да ви попитам за химичния пилинг ще помогне ли в такава ситуация? И ако помогне ще ви попитам за цена на една процедура в център Derma Vita?Има ли възрастови ограничения?
Благодаря предварително за отговора!
04 Окт 2012, 21:09