Модни прически есен/зима

Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции

Модни прически есен/зима

Мнениеот Снежана » 24 Сеп 2012, 11:36

За жената облеклото започва от косата и завършва с обувките, за това косата е на видно място сред модните дизайнери. Не случайно модните дизайнери, които създават модните линии имат точно изградена концепция за цялостната визия на своите модели. С какво ще ни изненада модата в прическите за сезона есен/зима? Дали ще носим косата си вързана ниско долу на опашка, загладена без обем или ще бъдем силно топирани и стилизирани, дали ще вплетем в косите си шноли, диадеми или панделки?
Разбира се не е задължително да се водите по модните течения, всеки един от нас е индивидуалист и може да носи косата си както на него му харесва!
Но ето какво ни съветват модните дизайнери:!
През есенно - зимния сезон можем да носим косата си както ни харесва, без да сме демоде. Ако обаче все пак харесваме конската опашка, не бива да пропускаме да споменем, че тази прическа, която е била топ тенденция от няколко сезона, сега слиза много надолу .
модни прически есензима.jpg
модни прически есензима.jpg (91.85 KiB) Прегледано 2139 пъти

коса без обем.jpg
коса без обем.jpg (90.92 KiB) Прегледано 2139 пъти

Опашката, вързана близо до тила е топ тренд. Загладената коса без обем е също толкова модерна, колкото и топираната, обемна коса в ретро стил.
сплетена коса.jpg
сплетена коса.jpg (91.91 KiB) Прегледано 2139 пъти

Въпрос на предпочитание. Плитката отстъпва място на малките плитчици над челото в стил руска девошка или стил волната " Покахонтас".

коса със шноли.jpg
коса със шноли.jpg (93.03 KiB) Прегледано 2128 пъти

Шнолите и диадемите се използват смело, украсете смело косата си със всякакви аксесоари.
Какъв е вашият стил, как носите косите си?
Снежана

Re: Модни прически есен/зима

Мнениеот Genoveva » 13 Окт 2012, 15:01

Модно или не харесвам плитките от доста време ми е мечта да се науча да плета с четири или пет кичура.

плитки.jpg
плитки.jpg (9.91 KiB) Прегледано 2076 пъти

За мен много по уникална е прическата с вплетени кичури от колкото гладко изправена коса или на вафлички.

плитки 1.jpg
плитки 1.jpg (6.71 KiB) Прегледано 2076 пъти
Genoveva

Мнениеот beautymaniac » 21 Ное 2012, 13:38

Страхотна прическа наистина. И на мен ми харесва много и излъчва романтика и стил :)
beautymaniac

Мнениеот lini_leni » 30 Сеп 2013, 14:55

Или по-скоро скучни и изглеждат не поддържани :)
lini_leni

Назад към Мода и красота