За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
18 Апр 2011, 18:36
eli написа:Добре след колко години е необходимо да се започне използването на околоочен крем. Кремът против бръчки не е ли достатъчен като цяло

Не само крем против бръчки не стига. Околоочният е много добре да се използва от 20 г възраст дори. Но и да се прецени действието на крема да е в синхрон с годините. Тоест без лифтинг ефект на 20 излишное, но защо не да е против бръчки?
19 Апр 2011, 11:08
Използването на козметика против бръчки, започва около 25 годишна възраст, може и по-рано. Кремовете против бръчки се прилагат преди появата на бръчките, а не след това.
19 Апр 2011, 11:54
huanita написа:eli написа:Добре след колко години е необходимо да се започне използването на околоочен крем. Кремът против бръчки не е ли достатъчен като цяло

Не само крем против бръчки не стига. Околоочният е много добре да се използва от 20 г възраст дори. Но и да се прецени действието на крема да е в синхрон с годините. Тоест без лифтинг ефект на 20 излишное, но защо не да е против бръчки?
Аз знам,че не е хубаво да се започва употребата на кремове против бръчки преди 25 години. На 20 години кожата е свежа и не е нужно да се третира с такива кремове.
19 Апр 2011, 23:26
Под 25 нека не са със силни съставки, но те каквито и да са вероятно ще имат анти бръчки ефект...
Няма такова нещо, има си кремове за 20 г дневен ношен и околоочен.....На тази възраст се образуват много милиуми, комедони, те разширяват пори и състаряват. Спомнете си как изглеждаха нашите майки на 30 години, като бабки, защото н епознаваха кремовете и процедурите.
29 Апр 2011, 12:33
Аз ще препоръчам за околоочния контур
План Систем балсам п/в бръчки, изглажда мимическите бръчки на лицето. Ползвам го от известно време и съм много доолна
01 Май 2011, 17:02
Пробвала съм 3 от тия, препоръчвам ги горещо
www.jeandarcel.bg
02 Май 2011, 10:27
Засега нищо, но съм чувала, че Lifting Eye Contour Fluid на Fresh Look е много добър, подходящ е за всички типове кожа. Аз съм на 31 ,но изобщо не съм се замисляла за тези неща, някой има ли идея кога трябва да започна да ползвам такива продукти или е строго индивидуално?
04 Май 2011, 12:06
huanita,в момента ползвам дневен крем с арган от серията Naturelle на Jean D`Arcel,но този околоочен ми изглежда привлекателен-ти доволна ли си от него? Тази марка има интересни предложения и ако реша да ги опитам всичките...
17 Май 2011, 22:23
Незнам защо жените постоянно се мажат и търсят разни кремове за бръчки, за стрии и разни други такива. Ние ъжете с нищо не се мажем и пак сме си красиви