За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
17 Май 2011, 22:43
georgi_78 написа:Незнам защо жените постоянно се мажат и търсят разни кремове за бръчки, за стрии и разни други такива. Ние ъжете с нищо не се мажем и пак сме си красиви

ххахаха ами повечето от нас жените го правим заради вас мъжете

, ако не се мажем ни викате баби, не подсвирквате след нас. И ако някоя жена ви каже, че и е неприятно, да флиртуват с нея значи ви лъже
18 Май 2011, 17:24
southernsun написа:georgi_78 написа:Незнам защо жените постоянно се мажат и търсят разни кремове за бръчки, за стрии и разни други такива. Ние ъжете с нищо не се мажем и пак сме си красиви

ххахаха ами повечето от нас жените го правим заради вас мъжете

, ако не се мажем ни викате баби, не подсвирквате след нас. И ако някоя жена ви каже, че и е неприятно, да флиртуват с нея значи ви лъже

В интерес на истината мисля, че мъжете не забелязват бръчките, така както ги забелязваме ние жените.
19 Май 2011, 16:17
В интерес на истината критики за външния си вид съм получавала САМО от жени, от мъжете- само комплименти,така,че май наистина те ни гледат с други очи и излиза,че се правим красиви,за да се пукнат от завист останалите жени,хи хи хи...
17 Юни 2011, 10:14
Ами да, то ние сме толкова суетни, че няма на къде повече. Завиждам им на мъжете, няма да се притесняват за бръчки, целулит, нищо не използват, а ние сумати пари даваме за какви ли не козметики
05 Юли 2011, 09:57
Ако си правим по-често някои домашни маски и други такива трикове, сигурно ще изглеждаме супер, въпросът е че нямаме много време и търсим нещо дето да го мацнем на лицето набързо и да тръгваме.
13 Юли 2011, 09:48
да някои тип кожа изискват минимални грижи за да озглежда свежа, но честно казано и аз като съм си в къщи не ми идва на ума да си направя някоя натурална маска.
09 Сеп 2011, 13:49
при мен като си сложа фон дьо тен и много ми се личат бръчките, затова избягвам да ги употребявам. А много от кремовете съдържат вредни съставки, които незнам но не допринасят ли за преждевременно увреждане на кожата?
19 Сеп 2011, 12:32
БОТОИНА - ЛАБОИНА ОКОЛООЧЕН КРЕМ 5000, перфектен е, дори е на промоция в момента.
28 Сеп 2011, 10:48
Никога не съм виждала по-грозна опаковка, че и за 105 лв
10 Окт 2011, 10:34
huanita написа:Никога не съм виждала по-грозна опаковка, че и за 105 лв

Напълно съм съгласна, как да ще ме убедят, че това е най-ефективния крем за околочен контур след като прилича на старите кремове за ръце на Ален Мак?