За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
Правила на форума
Добави отговор

Какво ползвате за околоочния контур?

29 Ное 2011, 10:18

По мое мнение два пъти на ден върху добре почистена кожа. Сутрин преди грима е добре да се намаже деликатната зона около очите и вечер преди да си легнем да почистим цялостно лицето и да хидратираме отново зоната около очите. Смятам, че това е достатъчно!

Какво ползвате за околоочния контур?

29 Ное 2011, 16:25

Аз честно казано, не използвам кой знае какви специални кремове. Но май трябва :roll: нанасям един крем на Нивея и толкова.

Re: Какво ползвате за околоочния контур?

30 Ное 2011, 22:41

Можете да използвате продукта за околоочния контур два пъти на ден - с движения от вътрешния към външния ъгъл на окото. :)

09 Дек 2011, 18:12

Може ли да привикне към крема за около очи и в един момент да няма действие?

10 Дек 2011, 16:05

И аз използвам Продиджи на НУКС и съм доволна.Започнах преди около 2-3 години и естествено закъснях но има добър резултат,първите бръчки трябва да бъдат копирани още преди появата им т.е около 25 годишна възраст,а може и по рано,просто подцених значението на крема за околоочен контур,само крем не е достатъчно за съхраняване на кожата независимо дали е с анти-еич ефект или хидратантен.

12 Дек 2011, 23:45

Козметичните продукти не съдържат вещества, към които кожата да привикне.

06 Мар 2012, 16:01

Аз наскоро разбрах за един метод, който действа добре на околоочния контур. Та цялата работа се състои в това да се приема повече вода, поне 3 литра дневно и да се съобразяваме с нитратите( в смисъл да се избягват). И естествено всичко това паралелно с някаква хидратираща козметика за лице. Аз го пробвах и наистина ефект има, забелязва видимо избистряне на тена и заличаване на тъмните кръгове. Ако го съчетаем и с околоочен крем, очите ни ще изглеждат перфектно.

20 Мар 2012, 12:40

От няколко години използвам кремчето за очи на Eveline Q10+ Ползвала съм кремовете на няколко други марки, но кожата ми беше по-скоро опъната и не се чувствах никак добре. Не съм го сменяла дълго време и не съм забелязала да е престанал да ми действа... Вече не смея и да експериментирам, защото мисля, че съм нацелила точния крем. Е, поне за момента - все пак с възрастта кожата се променя, а заедно с това и нейните нужди.

26 Мар 2012, 11:33

Аз използвам околоочен на Eucerin и съм много доволна, хидратиращ. Сменям го от време на време, но нищо досега не ми е действало по - добре от него и все него си ползвам. Не знам доколко е добре да се позлва постоянно....

27 Апр 2012, 15:11

Задължително използвам околоочен крем сутрин и вечер. Вече наближавам 30-те и от 7 години редовно инвестирам в този продукт. Минах през няколко марки, но се спрях на Avene, защото най-добре си усещам кожата след неговата употреба. Кремчетата за очи са много икономични и се използват поне 3-4 месеца, така че всяка жена би могла да си позволи да отдели повечко пари ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7