За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какво ползвате за околоочния контур?

04 Юни 2012, 11:34

Моята кожа е по-чувствителна и понякога се събуждам с торбички под очите - много грозна гледка :? Досега използвах продуктите на Авен, но скоро си купих околоочното кремче на Bioderma Sensibio, което е просто прекрасно. Задължително почиствам кожата преди това :idea: Използвам водата за почистване на Bioderma Sensibio, след което нанасям с леки масажни движения кремчето.

Sensibio-eye.jpg
Sensibio-eye.jpg (27.71 KiB) Прегледано 1424 пъти

13 Юни 2012, 11:13

По препоръка на моята козметичка аз започнах да ползвам Ретнол Х околоочен. С него съм вече около година и ефекта при мене е поразителен. Малко е скъпичък, но е доста икономичен и си заслужава. Малко се притеснявах от ретинола и слънцето. Миналото лято нищо ми нямаше, ама .. знае ли човек. Някои знае ли дали е безопасно да се ползва ретинол лятото? Моята козметичка твърди, че нама проблем и козметиката е съобразена, но ще се радвам да чуя още мнения.

13 Юни 2012, 11:25

Viki Lubomirova написа:По препоръка на моята козметичка аз започнах да ползвам Ретнол Х околоочен. С него съм вече около година и ефекта при мене е поразителен. Малко е скъпичък, но е доста икономичен и си заслужава. Малко се притеснявах от ретинола и слънцето. Миналото лято нищо ми нямаше, ама .. знае ли човек. Някои знае ли дали е безопасно да се ползва ретинол лятото? Моята козметичка твърди, че нама проблем и козметиката е съобразена, но ще се радвам да чуя още мнения.

Аз също съм на мнение, че не би трябвало слънцето да пречи :roll: Използвам околоочното гелче на RETINOL и съм много доволна, защото по принцип ми се образуваха по-тъмни петна под очите, а с него вече нямам този проблем. И да, не са евтини продуктите на RETINOL, но се използват с месеци. Моят гел за околоочния контур е от 2 месеца и кусур...

Retinol-eye gel.jpeg
Retinol-eye gel.jpeg (6.33 KiB) Прегледано 1419 пъти

13 Юни 2012, 15:16

Аз не съм ползвала още лилавата серия на ретинол. Позвах само ретинол Х. Другата серия добра ли е?

15 Юни 2012, 09:12

Viki Lubomirova написа:Аз не съм ползвала още лилавата серия на ретинол. Позвах само ретинол Х. Другата серия добра ли е?

Вики, използвам няколко продукта от Ретинол и съм страшно доволна. Смених много кремове и накрая си купих дневния крем със слънцезащитен фактор на Ретинол... какво да ти кажа, вече 2-ра година купувам само техните продукти. Склонна съм да дам повечко средства, но вече съм на възраст, в която не мога да си позволя да използвам каква да е козметика. А и те се използват икономично :roll: Моите продукти на Ретинол са - измиващия крем против стареене, дневния крем със слънцезащитен фактор 20 и околоочения гел :)

25 Юни 2012, 10:12

Моето кремче за околоочния контур е на Vichy Aqualia, защото под очите доста често ми се образуват тъмни кръгове и торбички. Под формата на стик и се нанася много лесно. Ако страдате от същите симптоми, ви го препоръчвам горещо :) Привърженик съм на тази марка, защото отделените средства са оправдани - изключително качествени продукти.

VICHY_AQUALIA_ANTIOX.jpg
VICHY_AQUALIA_ANTIOX.jpg (27.11 KiB) Прегледано 1413 пъти

15 Ное 2012, 13:19

Ето този серум загледах тези дни http://bg.strawberrynet.com/skincare/l- ... d-/118856/. Ползвали ли сте го? Дайте мнения и препоръки за други продукти за околоочния контур :D

19 Фев 2013, 17:11

Ще си позволя да цитирам моя близка дерматолог-козметик
"За да имаш красива кожа на 40 г. започни щом навършиш 30, кожата се отблагодарява за добрите грижи след 10 години"
за околоочен контур сега ползвам Изображение

21 Фев 2013, 22:02

Снабдиха ме с Юсърин тестери. За съжаление не мога да си създам навик да се мажа редовно.

22 Фев 2013, 16:14

Предложете някое леко кремче за млада кожа. Забелязвам леки бръчици под очите не знам дали е от умора. Със суха кожа съм, вечер използвам по-мазен крем за лице, но май трябва да взема и специален за контура.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7