Здравей, Евдокия. Аз също съм около 40-те, но за разлика от теб започнах да се грижа по-сериозно за лицето си чак когато забелязах първите бръчици и честно казано сега съжалявам, че не започнах по-рано.
Не можем да върнем времето назад и това е факт, обаче аз въобще не мисля, че трябва да го връщам, а по-скоро се старая да изглеждам добре за годините си. А и май се чувствам добре в своите 40 години!
Правя си много домашни маски на лицето и слагам разни масла /бадемово и пшенично/ на косата. Лицето...сутрин нещата са леко стресиращи

, обаче измивам с гел, после слагам тоник, след това крем. Аз съм малко "Тома Неверни" по отношение на козметиката, не вярвам в чудесата и затова досега не съм се спирала за дълго време на определена марка. Наскоро си купих един крем с облепиха /чела съм, че е много полезно растение, а сега има и реклама по телевизията/. Казва се Рамния /или Рхамния, на етикета е
Rhamnia/. Първо много ми хареса как изглежда, в много сладурски бурканчета са опаковани. Но и самите кремове са много хубави. Има крем за очи /много добър/, за лице и един тоник и са български и не много скъпи. И както досега не се бях спирала на определена марка, сега май ще се спра. Харесват ми, няколко мои приятелки също са доволни. Ако искаш пробвай! Не знам откъде си, аз си ги купих от София, но гледам, че ги има и online от Фрамар.