Минералът зеолит - лекува и предпазва от заболявания

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: Минералът зеолит

Мнениеот micky » 25 Сеп 2011, 17:37

Детоксамин пудрата, зеолит ли е?
micky

Мнениеот valiart » 22 Окт 2011, 20:29

Много благодаря за тази тема! Интересувам се от минералите и вярвам, че имат полезно действие.
Аватар
valiart

Мнениеот bubulina » 24 Окт 2011, 13:59

micky написа:Детоксамин пудрата, зеолит ли е?

Да съдържа минерали от групата на зеолитите.
bubulina

Мнениеот Silvi » 20 Мар 2012, 14:53

До сега не знаех какво е това зеолита, но виждам, че в Е-аптеката ви се продават продукти със зеолит. Мисля, че прилича на хумата(поправете ме ако бъркам).
Silvi

Мнениеот palechka » 20 Мар 2012, 17:15

Хм, стана ми доста интересно, докато четях темата и се поразрових малко из интернет...
Минералът зеолит е наричан още чудотворен, тъй като има способността да пречиства организма от отровите и тежките метали. Има силно изразено антивирусно действие и дори помага при Хепатит С. Именно той е причината в Източните Родопи продължителността на живота да е по-голяма - хората в този район пият вода, която е йонизирана със зеолит.
Той влияе добре върху сърдечно-съдовата и нервната система, регулира кръвното налягане, лекува ракови заболявания, язви, гастрити и т.н.
Знам, че съществува такъв минерал, но никога не съм предполагала за лековитите му свойства.
palechka

Мнениеот Silvi » 17 Май 2012, 14:11

palechka написа:Хм, стана ми доста интересно, докато четях темата и се поразрових малко из интернет...
Минералът зеолит е наричан още чудотворен, тъй като има способността да пречиства организма от отровите и тежките метали. Има силно изразено антивирусно действие и дори помага при Хепатит С. Именно той е причината в Източните Родопи продължителността на живота да е по-голяма - хората в този район пият вода, която е йонизирана със зеолит.
Той влияе добре върху сърдечно-съдовата и нервната система, регулира кръвното налягане, лекува ракови заболявания, язви, гастрити и т.н.
Знам, че съществува такъв минерал, но никога не съм предполагала за лековитите му свойства.

Този минерал съм го срещала и в аптеките и колкото и странно да звучи на един щанд, на който се предлагат бижута. Зеолита се предлагаше в найлонови торбички. Как се добива този минерал, не трябва ли да има специално разрешително да се продава? Искам да попитам как точно се пие това нещо, има ли някакви странични ефекти дори и минимални и какво е на вкус?
Silvi

Re: Минералът зеолит - лекува и предпазва от заболявания

Мнениеот potrebitell » 07 Апр 2013, 23:39

Лично аз си поръчах от http://rhodosorb.com виждам,че го има и във фрамар също. Много съм доволен,имах стомашно-чревни проблеми , които отшумяха за миг, много четох и се интересувах преди да си поръчам, и общо взето не съм попадал на отрицателни отзиви , не знам до колко са достоверни , но изгежда хората го прилагат за безброй болежки, като някакъв вълшебен елексир , луда работа :)
potrebitell

Предишна

Назад към Хранителни добавки и биопродукти