Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Минералът зеолит - лекува и предпазва от заболявания

07 Апр 2011, 13:38

Минералът лекува и предпазва от най-различни заболявания - язва, сърдечно-съдови проблеми, стомашно-чревни разстройства, колити, гастрити, хипертония, неврози.

Re: Минералът зеолит

08 Апр 2011, 16:33

А какво представлява?

08 Апр 2011, 16:41

ето подробна статия, която можеш да прочетеш за зеолита
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=4181.0;wap2

08 Апр 2011, 19:51

Благодаря ти! :)

18 Апр 2011, 12:18

А този минерал, съдържа ли се в някакви продукти и кои,ако знаете?

19 Апр 2011, 10:06

Зеолитът е мощно укрепващо средство при хора подложени на химио, лъче и радиотерапия, защото отстранява страничните ефекти, последствие на такова лечение. Има много широко приложение. Използва се за лечение на различни видове рани, псориазис, пърхот, себорея, акне и други проблеми на кожата, вагинални гъбички. Наистина уникален минерал ;)

26 Май 2011, 10:38

Аз знам само за едни прахчета КЛИНАЛЕКС, там има минерали от зеолит.Незнам още дали ги има в аптечните вериги.

13 Юли 2011, 10:35

В България има богати находища на естествен зеолит – клиноптилолит – в района на Кърджали. Жителите в селата и махалите в Източните Родопи, където са съсредоточени находищата на клиноптилолит, почти нямат здравословни проблеми и този факт сам по себеси заслужава подобаващо внимание.И основната причина за това е водата, която тече в техните чешми – вода, йонизирана по естествен начин със зеолит.
Така че добре са се уредили хората там.

28 Юли 2011, 15:44

Виж ти какви богатства имаме още, аз за пръв път чувам за зеолит и неговите ействия.

08 Авг 2011, 17:26

в салон Аровета ще го намерите...
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2