Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
07 Апр 2011, 13:38
Минералът лекува и предпазва от най-различни заболявания - язва, сърдечно-съдови проблеми, стомашно-чревни разстройства, колити, гастрити, хипертония, неврози.
08 Апр 2011, 16:33
А какво представлява?
08 Апр 2011, 19:51
Благодаря ти!
18 Апр 2011, 12:18
А този минерал, съдържа ли се в някакви продукти и кои,ако знаете?
19 Апр 2011, 10:06
Зеолитът е мощно укрепващо средство при хора подложени на химио, лъче и радиотерапия, защото отстранява страничните ефекти, последствие на такова лечение. Има много широко приложение. Използва се за лечение на различни видове рани, псориазис, пърхот, себорея, акне и други проблеми на кожата, вагинални гъбички. Наистина уникален минерал
26 Май 2011, 10:38
Аз знам само за едни прахчета КЛИНАЛЕКС, там има минерали от зеолит.Незнам още дали ги има в аптечните вериги.
13 Юли 2011, 10:35
В България има богати находища на естествен зеолит – клиноптилолит – в района на Кърджали. Жителите в селата и махалите в Източните Родопи, където са съсредоточени находищата на клиноптилолит, почти нямат здравословни проблеми и този факт сам по себеси заслужава подобаващо внимание.И основната причина за това е водата, която тече в техните чешми – вода, йонизирана по естествен начин със зеолит.
Така че добре са се уредили хората там.
28 Юли 2011, 15:44
Виж ти какви богатства имаме още, аз за пръв път чувам за зеолит и неговите ействия.
08 Авг 2011, 17:26
в салон Аровета ще го намерите...