Мнения, коментари и въпроси за лекарствени продукти.
Правила на форума
Добави отговор

Къде мога да намеря сребърен нитрат

07 Апр 2011, 14:39

Интересува ме може ли от някъде да се намери сребърен нитрат? Наскоро не съм проерявал по аптеките, но преди го нямаше. Май са го спрели от производство или нещо такова, а е страшно ефективен срещу брадавички!

Re: Сребърен нитрат

08 Апр 2011, 19:33

В аптеките можеш да намериш Коларгол, който представлява колоидно сребро, а също така и т. наречената сребърна вода, която се предлага под формата на течност или спрей. Те са с изразено антибактериално, противовирусно действие, но не мисля, че биха помогнали за твоя проблем. Можеш да потърсиш един разтвор - Ацетокаустин. Съдържа монохлороцетна киселина. Използва се за премахване на брадавици и кокоши тръни. Прилага се само веднъж седмично. Важно е преди да нанесеш разтвора, да намажеш здравата тъкан с прилежащият към разтвора вазелин. По този начин ще я защитиш от изгаряне. Третирай поне 4 седмици.

15 Апр 2011, 11:59

Аз също не съм го срещала в аптеките.
Съгласна съм с "komarita ", вземи си Ацетокаустин има добри отзиви за продукта ;)

15 Апр 2011, 12:45

Да много е добър, бях го взела на баба ми,имаше брадавици и наистина се повлияха. Надявам се на мен да не ми потрябва :D

17 Апр 2011, 16:12

Молутрекс върши добра работа.

18 Апр 2011, 09:36

А след отстраняване, дали се появяват отново. Защото съм чувала ,че така става :?

18 Апр 2011, 17:36

eli написа:А след отстраняване, дали се появяват отново. Защото съм чувала ,че така става :?

За съжаление при вирусните брадавици има висок риск от повторна поява. Добре е локалните препарати да се комбинират с имуностимулатори.

21 Апр 2011, 11:26

А при хирургическа обработка също ли има вероятност от повторна поява :?:

04 Май 2011, 23:11

О да, разбира се че има...

25 Май 2011, 14:28

А кое е по-добре, да се отстранят оперативно или с локално лечение?
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3