VentsislavaK написа:Аз също не разбирам защо го направиха задължително.Лично аз не мога да си позволя да не ходя на работа,но ако имах тази възможност бих си стояла в къщи да си гледам децата.Те просто им отнемат детството!Не е нормално според мен и да правят тестове на 3-4 годинки за да видят нивото имМоят син проговори сравнително късно,но това не означава че е изостанал-въпреки това сега е предучилищна група в градината и се справя много добре със всичко те искат да им лепнат етикети още от яслата ако може.Не разбирам на къде отива образованието в нашата родина
Snejna написа:Единственото, което не ми харесва е, че имат много малко свободни дни - само 10 за отсъствие, което е тъпо, все пак са малки дечица и родителите им понякога искат просто да постоят вкъщи и да ги погледат, а и от друга страна, ако му е потекъл носа и човек е решил да остави детето си вкъщи, за да види как се развива болестта и дали не може да я спре от самото начало не ходи на лекар, но се налага да дава извинителна бележка, изобщо малко тъпо е измислено.Трябва детето да има право на почивка поне месец и половина.
Snejna написа:Единственото, което не ми харесва е, че имат много малко свободни дни - само 10 за отсъствие, което е тъпо, все пак са малки дечица и родителите им понякога искат просто да постоят вкъщи и да ги погледат, а и от друга страна, ако му е потекъл носа и човек е решил да остави детето си вкъщи, за да види как се развива болестта и дали не може да я спре от самото начало не ходи на лекар, но се налага да дава извинителна бележка, изобщо малко тъпо е измислено. :) Трябва детето да има право на почивка поне месец и половина. :)
Назад към Възпитание, грижа и съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта