Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
20 Яну 2015, 12:03
Смятайте колко е полезна тази кола, използва се за какво ли не - постоянно виждаме рецепти, от налепи по гърлото, до почистване на канала.
20 Яну 2015, 16:44
Тая вредна кола да руши допълнително имунитета ви, толкова начини има за справяне с налепите по гърлото...
20 Яну 2015, 17:58
Аз пия кола против повръщане, не знаех че действа и при гнойна ангина.
23 Яну 2015, 10:51
Не е ли по-добре да се използват по-полезни съставки, които биха подсилили и имунитета след като се приемат, отколкото да се пие кола?!
24 Фев 2015, 15:41
Търкал съм сребро с кола и съм я използвал за отпушване на канали. Последно разбрах, че и за ръжда става, но не съм пробвал. Като цяло все за такива неща я използвам, не я пия.
24 Фев 2015, 16:20
Не я ползвам за друго освен за пиене, всеки ден пия поне по една кола и се чувствам много добре ;Р
24 Фев 2015, 16:45
Lili_pili написа:Не я ползвам за друго освен за пиене, всеки ден пия поне по една кола и се чувствам много добре ;Р
Не си правиш много голяма услуга, колата е доста вредна, по-добре си измий плочките с банята с нея.
24 Фев 2015, 17:01
Ваня Стойчева написа:Lili_pili написа:Не я ползвам за друго освен за пиене, всеки ден пия поне по една кола и се чувствам много добре ;Р
Не си правиш много голяма услуга, колата е доста вредна, по-добре си измий плочките с банята с нея.

Глупости, колата е за пиене, а не за да се търка земята с нея, стига сте се правили всичките на много здравословни, кой знае как се наливате с кола и хич не се замисляте за нищо, но ако ви питат давате акъл.
24 Фев 2015, 17:23
Славенче, не се излагай моля ти се, ще си опропастите здравето с подобни боклуци като ядете и пиете, не е хубаво. По-добре сок или компот дори, отколкото кола.
04 Мар 2015, 15:18
Наистина май помага, но много гадно звучи просто! И все пак колата наистина е голяма работа, като имаме проблеми с повръщане или друго, защо да не помага и на налепите по гърлото?