Алтернативните средства за борба срещу рак - мит или истина?

Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.

Алтернативните средства за борба срещу рак - мит или истина?

Мнениеот luba6a » 07 Яну 2013, 18:51

http://www.galacticchannelings.com/bulg ... ancer.html

Преди няколко дни попаднах случайно на тази статия и останах много изненадана.Свинкали сме да приемаме точно определени начини и методи на лечение при това коварно заболяване- рак.Дали наистина всичко, което е описано в този линк е вярно, дали наистина помага...изобщо много въпроси възникват.
Едно и също вещество в различните си форми има различен ефект.Сещам се за змийска отрова-пагубна и лечебна, спирт- ако се пие- знаем ефекта, но ако се намажем като сме настинали , ако направим компрес на гърлото, знаем че помага и много още примери има.
Аз се чудя- ако това нещо, наистина помага, защо толкова малко се говори за него.Какво мислите ?
luba6a

Re: Алтернативните средства за борба срещу рак - мит или ист

Мнениеот Ivan Vasilev » 29 Мар 2013, 01:03

При една евентуална легализация фармацевтичната индустрия би пострадала доста сериозно от финансова гледна точка и поради тази причина не желаят хората да узнаят за ползите от това растение. По телевизията винаги се говори за вредата, но никога за ползата, а това прилича на добре платена анти-реклама. http://www.youtube.com/watch?v=mZKq0gXjNHo това защо не го дават по телевизията?
Ivan Vasilev

Re: Алтернативните средства за борба срещу рак - мит или истина?

Мнениеот m.vulev » 29 Юли 2014, 15:46

Че е истина, истина е и пак е въпрос на време да се хване всичко, мой близък докато излязат резултатите от биопсията си, отиде
m.vulev

Мнениеот Коцева » 19 Юни 2015, 16:11

За много неща казват, че помагат за унищожението на рака, но не зная за колко от тях е факт това :| вие можете ли да споделите от личен опит рецепта, която помага?
Коцева

Мнениеот Lollipop » 21 Юни 2015, 13:04

Не ми се е налагало и Пази Боже да ми се случи. Но има доста истории из интернет на хора, които са успели да се излекуват, скоро четох за някакъв руски писател, който ял точно определена супа. Други твърдят, че спирането на млечните храни е донесло изцерението им...
Аватар
Lollipop

Мнениеот веселказасмяна » 22 Юни 2015, 14:53

Lollipop написа:Не ми се е налагало и Пази Боже да ми се случи. Но има доста истории из интернет на хора, които са успели да се излекуват, скоро четох за някакъв руски писател, който ял точно определена супа. Други твърдят, че спирането на млечните храни е донесло изцерението им...

Да, по принцип като спреш да се храниш с всичко онова, което е подхранвало раковите клетки, то няма как да продължат да съществуват, но понякога отнема твърде много време да се осъзнае това :idea: Иначе всякакви истории в нета съм чела, но не мога да кажа кои от тях са верни, а и не вярвам, че има човек, който може :?
веселказасмяна

Мнениеот qwerryyy » 22 Юни 2015, 16:48

А с какво се хранят раковите клетки?
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Lisica » 22 Юни 2015, 17:20

qwerryyy написа:А с какво се хранят раковите клетки?

Сладкото до колкот ознам им е от любимите храни, затова е добре да се хапва много люто.
Аватар
Lisica

Мнениеот miron » 29 Юни 2015, 16:40

Аз вярвам, че точно такива алтернатични начини крият начина за окончателното оздравяване от коварната болест, но ни е невъзможно и трудно да се доверим на подобни методи..
miron

Мнениеот Pipilota » 01 Юли 2015, 09:59

miron написа:Аз вярвам, че точно такива алтернатични начини крият начина за окончателното оздравяване от коварната болест, но ни е невъзможно и трудно да се доверим на подобни методи..

Не знам каква е истината, но има много истории на хора, които са се излекували благодарение на алтернативни методи. :roll:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Следваща

Назад към Домашен лекар