Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Къде пазарувате храна - любими места и магазини

07 Апр 2013, 15:30

Здравейте,

Ние сме студенти в 2ри курс , ИУ - гр.Варна. Каним Ви да вземете участие в нашето проучване свързано със супермаркетите в България. Проучването е с нестопанска цел и резултатите от него ще бъдат използвани единствено с цел обучение. Представяме Ви въпросник, състоящ се от 9 кратки въпроса. Ние мислим, че ще Ви бъде лесно да го попълните, защото въпросите са интересни и свързани с решенията, които взимате всеки ден като клиент.
Крайният срок за попълване е 14.04.2013г.

Предварително Ви благодарим за съдействието!

Линк към въпросника :
http://www.ehac-cluster.com/iwr.asp?project=RETAIL1

21 Май 2013, 15:23

КАУФЛАНД и ЛИДЛ :P В първата верига има повече избор, но когато бързам предпочитам Лидл

22 Май 2013, 16:37

Само не и в Била. В последно време прекаляват с цените, за сметка на качеството...

18 Ное 2014, 12:55

Аз също най-обичам да пазарувам от МЕТРО и Кауфланд, от скоро отвориха Карфур в града и нещо не съм впечатлена, дори подредбата на стоките е кофти.

08 Яну 2015, 17:40

Най си харесвам Кауфланд, но ми е много далеч, затова предпочитам Метро. Но най-често пазарувам от Билла и то главно яйца, кисело мляко, хляб, пакетирани стоки. Нямат добър асортимент на колбаси, сиренето им също не е хубаво, а кашкавала е еднакъв навсякъде.

26 Авг 2016, 14:47

Malina написа:Най си харесвам Кауфланд, но ми е много далеч, затова предпочитам Метро. Но най-често пазарувам от Билла и то главно яйца, кисело мляко, хляб, пакетирани стоки. Нямат добър асортимент на колбаси, сиренето им също не е хубаво, а кашкавала е еднакъв навсякъде.

И на мен ми харесва в Кауфланд, но пък ме дразни, че има много хора и винаги са някакви ужасни опашки, които ми изпиляват нервите.

26 Авг 2016, 15:03

Аз редувам Билла и Кауфланд. Мисля, че цените им са по- поносими от другите големи вериги и отговарят на съответното качество. Имам съмнения относно прясното им месо и рядко купувам оттам.

26 Авг 2016, 15:08

donni написа:Аз редувам Билла и Кауфланд. Мисля, че цените им са по- поносими от другите големи вериги и отговарят на съответното качество. Имам съмнения относно прясното им месо и рядко купувам оттам.

И при мен ми се е случвало, когато взема от атм месо после да ми дъха кофти! Затова вземам само от месарски магазини, а от тях използвам да си купувам пакетираните неща - боб, ориз, и подобни основни продукти.

02 Сеп 2016, 10:42

В нашия град преди имаше Пикадили, много ми харесваше, всичко беше прясно, богато разнообразие. Скъпичко беше, но си заслужаваше.

28 Сеп 2016, 14:04

Пазарувам предимно в Метро и в малките магазинчета, които имат добър стандарт на предлагане и обслужване. Навсякъде другаде е наводнено с абсолютни боклуци.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4