Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
07 Апр 2013, 15:30
Здравейте,
Ние сме студенти в 2ри курс , ИУ - гр.Варна. Каним Ви да вземете участие в нашето проучване свързано със супермаркетите в България. Проучването е с нестопанска цел и резултатите от него ще бъдат използвани единствено с цел обучение. Представяме Ви въпросник, състоящ се от 9 кратки въпроса. Ние мислим, че ще Ви бъде лесно да го попълните, защото въпросите са интересни и свързани с решенията, които взимате всеки ден като клиент.
Крайният срок за попълване е 14.04.2013г.
Предварително Ви благодарим за съдействието!
Линк към въпросника :
http://www.ehac-cluster.com/iwr.asp?project=RETAIL1
21 Май 2013, 15:23
КАУФЛАНД и ЛИДЛ

В първата верига има повече избор, но когато бързам предпочитам Лидл
22 Май 2013, 16:37
Само не и в Била. В последно време прекаляват с цените, за сметка на качеството...
18 Ное 2014, 12:55
Аз също най-обичам да пазарувам от МЕТРО и Кауфланд, от скоро отвориха Карфур в града и нещо не съм впечатлена, дори подредбата на стоките е кофти.
08 Яну 2015, 17:40
Най си харесвам Кауфланд, но ми е много далеч, затова предпочитам Метро. Но най-често пазарувам от Билла и то главно яйца, кисело мляко, хляб, пакетирани стоки. Нямат добър асортимент на колбаси, сиренето им също не е хубаво, а кашкавала е еднакъв навсякъде.
26 Авг 2016, 14:47
Malina написа:Най си харесвам Кауфланд, но ми е много далеч, затова предпочитам Метро. Но най-често пазарувам от Билла и то главно яйца, кисело мляко, хляб, пакетирани стоки. Нямат добър асортимент на колбаси, сиренето им също не е хубаво, а кашкавала е еднакъв навсякъде.
И на мен ми харесва в Кауфланд, но пък ме дразни, че има много хора и винаги са някакви ужасни опашки, които ми изпиляват нервите.
26 Авг 2016, 15:03
Аз редувам Билла и Кауфланд. Мисля, че цените им са по- поносими от другите големи вериги и отговарят на съответното качество. Имам съмнения относно прясното им месо и рядко купувам оттам.
26 Авг 2016, 15:08
donni написа:Аз редувам Билла и Кауфланд. Мисля, че цените им са по- поносими от другите големи вериги и отговарят на съответното качество. Имам съмнения относно прясното им месо и рядко купувам оттам.
И при мен ми се е случвало, когато взема от атм месо после да ми дъха кофти! Затова вземам само от месарски магазини, а от тях използвам да си купувам пакетираните неща - боб, ориз, и подобни основни продукти.
02 Сеп 2016, 10:42
В нашия град преди имаше Пикадили, много ми харесваше, всичко беше прясно, богато разнообразие. Скъпичко беше, но си заслужаваше.
28 Сеп 2016, 14:04
Пазарувам предимно в Метро и в малките магазинчета, които имат добър стандарт на предлагане и обслужване. Навсякъде другаде е наводнено с абсолютни боклуци.