Непълнолетни се дрогират с Попърс - аромати за секс възбуда

Съвети за родители, отношения между тийнейджъри и възрастни, трудни въпроси

Непълнолетни се дрогират с Попърс - аромати за секс възбуда

Мнениеот victory » 12 Фев 2013, 12:24

Наскоро чух, че непълноленти се дрогирали с препарати за полова възбуда - Попърс. Ароматът от препарата се твърдяло, че действал като афродизиак за предизвикване и повишаване на половата възбуда. На упътването е указано, че еротичната течност не бива да се вдишва директно от шишенцето, тъй като концентратът може да има халюциногенно и наркотично въздействие. Точно такова въздействие обаче търсили тийнейджърите, които използват препарата, за да се дрогират. Сформирали си групи и си поделяли препарата, вдишвайки сладкия аромат директно от шишенцето...
Въздействието било различно. При някои продуктът от сексшопа причинявал замайване и опиянение, а при други повишена полова възбудимост, нервност и дори агресивност.
Много ми стана смешно - добре де, тия хлапета не знаят ли, че Попърс има едно и основно предназначение - отпуска гладката мускулатура /сфинктера/ и помага за безболезнен анален секс. :)
not-specified-popars.jpg
not-specified-popars.jpg (10.31 KiB) Прегледано 2546 пъти

Защо децата ни тръгват да търсят бягство от реалността, при това с такъв нелеп продукт, който може да е много опасен за тях. До такава степен ли сме им омръзнали?
victory
 
Мнения: 63
Регистриран на: 05 Фев 2013, 10:59

Децата ни не харесват околния свят!

Мнениеот BRI » 13 Фев 2013, 10:35

Страшното е, че децата ни са станали апатични към външния свят...По цял ден могат да играят на компа,а през останалото време друсат,с каквото намерят.
BRI
 
Мнения: 239
Регистриран на: 13 Фев 2013, 10:04

Re: Непълнолетни се дрогират с Попърс - аромати за секс възб

Мнениеот Siss » 13 Фев 2013, 14:21

А защо децата ни търсят бягство от реалността, пиейки домашна ракия и течност за чистачки?....Видно е, че някъде грешим... :( Мисля, че в забързаното ежедневие допускаме много грешки във възпитанието им....А вие?
Siss
 
Мнения: 279
Регистриран на: 11 Дек 2012, 13:11

Re: Непълнолетни се дрогират с Попърс - аромати за секс възб

Мнениеот ivoblinc » 23 Окт 2013, 22:51

Разбира се, че се търсят нови преживявания. Всичко им е позволено, но най-вече достъпно, защо да не се възползват? Замислете се и се поставете на тяхно място, представете си да израснете в това време, в което ние едва се опитваме да се справим с всевъзможни ситуации, а те трябва да се изграждат. Не е лесно, дори е в пъти по-трудно, от колкото е било при нас!
ivoblinc
 
Мнения: 223
Регистриран на: 23 Окт 2013, 12:28


Назад към Тийн свят

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта