VIVI написа:Ако само 1/10 от нашите управници бяха като Пламен Петков, щяхме да живеем в друга България! Така че, уважаеми господа, след като наградите посмъртно този смел, млад и истински мъж, вземете пример от постъпката му и се постарайте поне малко да бъдете като него.
Пламен Петков е пример за истинско мъжество, а за саможертвата, която е направил... просто не ми стигат думите - покланям се пред него и пред родителите му! Поклон пред светлата му памет!
yoanna написа:VIVI написа:Ако само 1/10 от нашите управници бяха като Пламен Петков, щяхме да живеем в друга България! Така че, уважаеми господа, след като наградите посмъртно този смел, млад и истински мъж, вземете пример от постъпката му и се постарайте поне малко да бъдете като него.
Пламен Петков е пример за истинско мъжество, а за саможертвата, която е направил... просто не ми стигат думите - покланям се пред него и пред родителите му! Поклон пред светлата му памет!
Хайде да не обръщаме случилото се в политика, не мисля, че е редно точно в този момент! Дано не звуча прекалено крайно и грубо, но на първо място е благородната постъпка на Пламен Петков, а не българските политициМисля, че всички са признателни и се гордеят с него, но все пак нека не забравяме и опечаленото семейство, към което и аз изказвам искрени съболезнования.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта