Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
29 Апр 2014, 23:16
Това бяха глупави протести, които много хора не си спомнят даже сега...
30 Юли 2014, 13:46
The_The_Ramone написа:Това бяха глупави протести, които много хора не си спомнят даже сега...
Силно подкрепям!
01 Авг 2014, 14:34
Сега пък ще съвпадне с изборите, нямате късмет в Стара Загора.
27 Сеп 2014, 14:47
Тия мошеници, къде ли са се събрали...
18 Ное 2014, 13:39
Тази година случайно или не, се появи желанието да се помогне на възрастни хора в нужда да посрещнат Коледа по по-добър начин. Идеята е всеки желаещ да намери поне един пенсионер в крайна нужда и да му напазарува най-необходимите хранителни продукти и да му се подарят. Няма нищо обвързано с никаква бюрокрация, просто едно добро дело, бихте ли отделили от джоба и от времето си,за да зарадвате някой възрастен? Събитието е организирано за 21 декември.
18 Ное 2014, 14:58
Много добро решение, има много възрастни,които не могат да си позволят да изкарат една спокойна Коледа, вярно е,че с едното пазаруване няма да им оправим живота, но ще им дарим надежда поне. Ще се огледам за нуждаещ се покрай мен и ще направя всичко възможно да го зарадвам, малко или много!
18 Ное 2014, 15:08
Не ми харесва идеята да се дарява, когато по-голямата част от хората сами се нуждаят от дарение. Как да измъкнеш нещо от бедните и да го дадеш на по-бедните, като това е така трудно? И държавата пак ще потрива ръце и ще вика - аз съм си свършила работата.
18 Ное 2014, 15:36
Viktor.Ivanov написа:Не ми харесва идеята да се дарява, когато по-голямата част от хората сами се нуждаят от дарение. Как да измъкнеш нещо от бедните и да го дадеш на по-бедните, като това е така трудно? И държавата пак ще потрива ръце и ще вика - аз съм си свършила работата.
Затова пък никой никого не задължава. Но е така,че накрая държавата може да обере лаврите. Все пак това е доброволно и който иска може да се включи със сума,която може да отдели, истина е,че това дарение не може да промени живота на хората по никакъв начин, но наистина ще посрещнат празниците по-добре,а който може да отдели 40-50лв. за да накупи хранителни продукти нека да го направи, най-малкото за едната усмивка
18 Ное 2014, 17:46
Няма да е лошо да има охрана по спешните центрове, там винаги има хора, които са крайно изнервени и може да стане от нищо белята,ако се оставят на емоциите си. Така и лекарите ще бъдат защитени, знаем напоследък колко случаи има на побой над лекари.
21 Ное 2014, 16:07
Тези идеи наистина звучат добре, но в крайна сметка се оказва повече от ужасно, когато дойде време до изпълнение!