Стара Загора - новини, събития, културен календар

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Стара Загора: Мирен протест „СПРИ ACTA”

Мнениеот The_The_Ramone » 29 Апр 2014, 23:16

Това бяха глупави протести, които много хора не си спомнят даже сега...
The Game Will Never Be The Same
Аватар
The_The_Ramone

Re: Стара Загора: Мирен протест „СПРИ ACTA”

Мнениеот Sophia.G » 30 Юли 2014, 13:46

The_The_Ramone написа:Това бяха глупави протести, които много хора не си спомнят даже сега...

Силно подкрепям!
Sophia.G

Re: Стара Загора:Празник на Стара Загора

Мнениеот Sophia.G » 01 Авг 2014, 14:34

Сега пък ще съвпадне с изборите, нямате късмет в Стара Загора.
Sophia.G

Re: РОТАРИ КЛУБ-Стара Загора

Мнениеот Fute » 27 Сеп 2014, 14:47

Тия мошеници, къде ли са се събрали... :lol:
Fute

Инициативата "Подари Коледна вечеря на пенсионер в нужда"- Бихте ли се включили?

Мнениеот Lollipop » 18 Ное 2014, 13:39

Тази година случайно или не, се появи желанието да се помогне на възрастни хора в нужда да посрещнат Коледа по по-добър начин. Идеята е всеки желаещ да намери поне един пенсионер в крайна нужда и да му напазарува най-необходимите хранителни продукти и да му се подарят. Няма нищо обвързано с никаква бюрокрация, просто едно добро дело, бихте ли отделили от джоба и от времето си,за да зарадвате някой възрастен? Събитието е организирано за 21 декември.
Аватар
Lollipop

Re: Инициативата "Подари Коледна вечеря на пенсионер в нужда"- Бихте ли се включили?

Мнениеот Rali_hr » 18 Ное 2014, 14:58

Много добро решение, има много възрастни,които не могат да си позволят да изкарат една спокойна Коледа, вярно е,че с едното пазаруване няма да им оправим живота, но ще им дарим надежда поне. Ще се огледам за нуждаещ се покрай мен и ще направя всичко възможно да го зарадвам, малко или много! :roll:
Аватар
Rali_hr

Re: Инициативата "Подари Коледна вечеря на пенсионер в нужда"- Бихте ли се включили?

Мнениеот Viktor.Ivanov » 18 Ное 2014, 15:08

Не ми харесва идеята да се дарява, когато по-голямата част от хората сами се нуждаят от дарение. Как да измъкнеш нещо от бедните и да го дадеш на по-бедните, като това е така трудно? И държавата пак ще потрива ръце и ще вика - аз съм си свършила работата.
Понякога ми викат Докторе, защото не ми знаят първото име.
Viktor.Ivanov

Мнениеот Rali_hr » 18 Ное 2014, 15:36

Viktor.Ivanov написа:Не ми харесва идеята да се дарява, когато по-голямата част от хората сами се нуждаят от дарение. Как да измъкнеш нещо от бедните и да го дадеш на по-бедните, като това е така трудно? И държавата пак ще потрива ръце и ще вика - аз съм си свършила работата.

Затова пък никой никого не задължава. Но е така,че накрая държавата може да обере лаврите. Все пак това е доброволно и който иска може да се включи със сума,която може да отдели, истина е,че това дарение не може да промени живота на хората по никакъв начин, но наистина ще посрещнат празниците по-добре,а който може да отдели 40-50лв. за да накупи хранителни продукти нека да го направи, най-малкото за едната усмивка :)
Аватар
Rali_hr

Re: Охрана в спешните центрове в Стара Загора

Мнениеот Rali_hr » 18 Ное 2014, 17:46

Няма да е лошо да има охрана по спешните центрове, там винаги има хора, които са крайно изнервени и може да стане от нищо белята,ако се оставят на емоциите си. Така и лекарите ще бъдат защитени, знаем напоследък колко случаи има на побой над лекари.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот draga.mihova » 21 Ное 2014, 16:07

Тези идеи наистина звучат добре, но в крайна сметка се оказва повече от ужасно, когато дойде време до изпълнение!
draga.mihova

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси