Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Стара Загора: „Добрият Самарянин 2011“

10 Сеп 2019, 17:20

Лош Холестерол 007 написа:Чудесна инициатива на Сдружение „Самаряни“! За добрите хора и доброто, сътворено от тях трябва да се знае, за да може повече да следват примера им.

Знаете поговорката "Няма ненаказано добро!" В този случай обаче доброто е възнаградено и така трябва да бъде!

Re: Стара Загора:Андрю Лойд Уебър-прожекция

11 Сеп 2019, 09:30

Ей, това съм го пропуснал! Много жалко! :sad:

Re: Стара Загора:Андрю Лойд Уебър-прожекция

11 Сеп 2019, 09:48

tano написа:Ей, това съм го пропуснал! Много жалко! :sad:

Много интересна прожекция. Разбира се, мюзикълите може да си ги изтеглиш от нета, но тук са събрани произведения от най-известните в изпълнение на световни музиканти.

Re: СТАРА ЗАГОРА: Национална асоциация на ресурсните учители

11 Сеп 2019, 11:28

53-има ресурсни учители дали са достатъчни, за да обхванат всички деца със специални потребности?

Re: СТАРА ЗАГОРА: Национална асоциация на ресурсните учители

11 Сеп 2019, 14:25

Лош Холестерол 007 написа:53-има ресурсни учители дали са достатъчни, за да обхванат всички деца със специални потребности?

Да, доста им е малък ресурсът на ресурсните учители... :roll:

Re: Стара Загора: Затварят за движение бул. "Гурко" в неделя

11 Сеп 2019, 14:37

Уф, бе! Изкарахте ми акъла с тая стара информация! Реших, че за тази неделя става въпрос!

Re: Стара Загора: Затварят за движение бул. "Гурко" в неделя

11 Сеп 2019, 16:26

lyuta_chushka95 написа:Уф, бе! Изкарахте ми акъла с тая стара информация! Реших, че за тази неделя става въпрос!

Ами да! От заглавието не е ясно за коя неделя става въпрос. Ми пишете ги тия дати бе, хора! :wink:

Re: Станислава Чуринскиене в „Хеликон-Стара Загора”

12 Сеп 2019, 10:06

Стана ми интересно. Книгите на тази писателка могат ли да се намерят все още в книжарниците?

Re: Станислава Чуринскиене в „Хеликон-Стара Загора”

12 Сеп 2019, 10:44

petyo62 написа:Стана ми интересно. Книгите на тази писателка могат ли да се намерят все още в книжарниците?

Повечето от книгите на Станислава Чуринскиене могат все още да се намерят в книжарниците на "Хеликон". Само май "Second life" не е в наличност.

Re: Стара Загора:Една нощ в библиотека "Родина"

12 Сеп 2019, 11:52

Невероятен поет! Стиховете на Евтим Евтимов винаги ме разчувстват. Дано сега да е на по-хубаво място! Поклон!
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 104