Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
29 Авг 2019, 11:13
Каквато и награда да му се присъди, пак няма да е достатъчна за подвига, който извърши това момче! Да спасиш живота на дете с цената на своя собствен, за мен е висша форма на героизъм и саможертва. Най-голямата награда, която можем да поднесем на Пламен Петков е да го помним, а неговият подвиг да ни служи за пример и вдъхновение.
29 Авг 2019, 13:37
Надявам се и тази есен да да организират Фотографски салон в Стара Загора. Участват наистина добри фотографи с уникални снимки.
30 Авг 2019, 12:23
Като гледам, имало е файда от тая конференция! Добре се справят с предизвикателствата по „Управлението на европейски средства в област Стара Загора", по усвояването - също!
30 Авг 2019, 22:36
Остаря, иначе страхотен художник.
03 Сеп 2019, 14:54
За момента баскетболистите на "Берое" са втори в НБЛ след отбора на "Левски", но имат всички шансове да излязат на първо място в класацията.
03 Сеп 2019, 15:23
Не знам за тогава, но Културният афиш на Стара Загора за тази седмица е “BeerФестът“ 2019!
04 Сеп 2019, 09:53
Винаги съм харесвал кукерските фестивали. Редовно посещавам тези в Ямбол и Стара Загора. Но те са в края на февруари - началото на март. Някой знае ли къде най-рано през годината има кукерски фестивал?
04 Сеп 2019, 13:29
Жив да не бях! Вярно ли Даниел Вълчев го раздава и писател? Сигурно се е вдъхновил от сполучливите си опити да разсипе българското образование, докато беше министър!